Policija kod sakupljača penisa iz Slavonskog Broda pronašla i muda premijera Milanovića

Misterij davno nestalih muda premijera Milanovića je riješen! Podsjetimo, premijer Milanović muda je izgubio odmah nakon što je došao na vlast, a do dana današnjeg nitko nije imao nikakvih informacija o premijerovim mudima. Štoviše, neslužbeni stav novinara, političara i društvenih kroničara svih ovih godina je bio da premijer nije napravio nikakve značajnije reforme koje je obećavao prosto zato jer nema muda, ali više od toga nitko nije znao, a istražitelji su tapkali u mraku. Sve do danas.

Policajci su, naime, u stanu djelatnika bolnice u Slavonskom Brodu i skorašnjeg stanovnika umobolnice u Slavonskom Brodu pronašli nekoliko desetaka penisa u formalinu koje je ovaj kolekcionar skupljao. Među kolekcionarskim primjercima penisa, policajci su našli i dobro očuvana premijerova muda.

Sakupljač penisa se, saznajemo, branio da je riječ o umjetničkom performansu, ali u Muzeju suvremene umjetnosti ne znaju ništa o ovom umjetniku pa će sakupljač ipak biti tretiran kao luđak.

„Šteta, ideja je dobra, da se ranije javio i rekao da na taj način propituje vlastiti identitet ili nešto slično što pametno zvuči vjerojatno bi dobio i poticaj Ministarstva kulture. Ovako moramo konstatirati da je očito riječ o još jednom luđaku“,  razočarana je djelatnica Muzeja suvremene umjetnosti s kojom smo telefonski razgovarali.

Što će biti s premijerovim mudima za sada nije poznato, ali navodno Milanoviću nikako ne odgovara da sada, samo dvije godine prije izbora pokazuje kako ima muda.

Suprotno glasinama koje su se pojavile danas popodne, glasnogovorništvo policije je javilo kako osim muda nisu pronašli nikakve druge nestale djelove hrvatskih političara.

„Još uvijek nema traga kralježnici Ive Josipovića, kao ni mozgu Tomislava Karamarka“, kratko su rekli u policiji.

Razveseli nas klikom:

0 comments