HNS opravdava malu kaznu Dinamu zbog ispaljivanja raketa: “Pa navijači Dinama su samo pokušavali ubit ljude na zapadnoj tribini, nije da su vikali protiv Mamića”

Kazne za nedjeljni derbi donesene su u neobično kratkom vremenu, a razlog je, iskreni su u HNS-u, što već dva mjeseca nije bilo novčanih kazni Hajduku pa je u čelništvu HNS-a zavladala mala apstinencijska kriza.

„Što da vam kažemo, svi već danima jedva čekamo da nešto napišemo Hajduku. Ovih pet tisuća kuna kazne Hajduku je čisto da se malo podsjetimo kako im je to davati kazne“, iskren je Krešimir Vlajčević, disciplinski sudac HNL-a dok u ruci drži devet stotina strana debel četvrti svezak HNS-ovog priručnika za kažnjavanje Hajduka i pravdanje spornih sudačkih odluka.

U HNS-u su posebno iznenađeni činjenicom što se dio javnosti ovih dana pitao zašto susret na Poljudu nije prekinut nakon što su BBB-i ispalili dvije signalne rakete prema svečanoj loži i zapadnoj tribini: „Zaista nam nije jasno što nas to pitate. Pa zašto bi susret bio prekinut, navijači Dinama samo su pokušavali ubiti ljude na zapadnoj tribini, nije da su vikali nešto protiv Mamića“, iznenađen je naš sugovornik iz vrha Dinama i HNS-a.

„Pa u Gazi se svakodnevno ispali na desetke raketa pa nitko ne odgovara“, začuđeno dodaje.

Ipak, priznaju da se bacanje spornih raketa možda moglo izbjeći, ali za to krive Hajdukovu upravu i navijače. „Da se navijači splitskog kluba pridržavaju nepisanog pravila Lige kojeg se drže svi drugi klubovi i ne dolaze na utakmice, ovakve se stvari ne bi događale“, dodali su iz HNS-a

Razveseli nas klikom:

0 comments