Imenovan novi trener Hajd… Smijenjen novi tren… Imenovan n… Jebiga

Nakon rekordnih 7 dana na klupi trener Hajduka Goran Vučević dobio je zasluženi otkaz, a tokom poslijepodneva u klubu su sazvali presicu na kojoj je trebao biti imenovan njegov nasljednik koji će klub voditi do večernjeg treninga kada se očekivala nova smjena.

– Trener Vučević u prvom dijelu mandata na klupi, od ponedjeljka do utorka, uživao je našu punu podršku, ali zbog krize rezultata u sredini mandata, srijedi navečer, naše strpljenje je lagano dolazilo kraju. Pri kraju mandata suradnja se pokazala kao mučenje za obje strane, a posebno smo razočarani što trener nije prepoznao našu viziju da prodamo neke starije igrače koji su u ovih sedam dana strašno stagnirali. Zbog svega navedenog, za novog trenera imenujemo gospodina H… – krenuo je Brbić obznaniti ime novog trenera no u tom trenutku predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak došapnula mu je kako je u međuvremenu i on smijenjen.

– Trener Vukas u prvom dijelu mandata na klupi, od 7 do 7 i 30, uživao je našu punu podršku, ali na jutarnjem treningu je u obrambenu liniju stavio Maloču i Milovića što je bio jasan znak da ne prepoznaje našu dugoročnu viziju afirmacije mladih igrača koji su od 7 do 12 sati strahovito stagnirali – krenuo je Brbić objašnjavati razloge novog otkaza treneru kada mu je gospođa Ramljak došapnula da je u međuvremenu izabran novi.

– Riječ je o egipatskom stručnjaku, 96-godišnjem Ramzesu Hairiju ili kako ga od milja zovemo, mladi Špaco, koji prepoznaje našu viziju da su stariji igrači ključ napretka. Za sada su efekti više nego dobri, na popodnevnom treningu u zadnju liniju je stavio dva kamena koja su obranila više napada nego Maloča i Milović zajedno u dvije sezone, a već protiv Slaven Belupa ćemo na lijevom krilu umjesto Jozinovića imati mnogo opasniji ventilator – zahuktao se Brbić, ali taman kad je krenuo objašnjavati kako će se umjesto Maglice u protivnike glavom zalijetati bik Maglonja, saznao je i da je Hairiju uručen otkaz.

– Trener Hairi u prvom dijelu mandata…. Ma jebiga! – zaključio je presicu predsjednik Brbić.

Razveseli nas klikom:

0 comments