OZLJEDA KOJA PRIJETI KRAJEM KARIJERE Blanki Vlašić pukla krunica

Strašna vijest iz Splita potresla je danas sportsku javnost diljem zemlje, a atletski vijest još dugo će raspravljati je li se tragedija koja se dogodila u dvorani sportskog centra Gripe mogla izbjeći.

Tamo je, naime, oko 17 sati svoj popodnevni trening odrađivala Blanka Vlašić koju bi jedan nesmotren potez mogao koštati karijere.

– Sve se dogodilo u sekundi, nitko od nas nije stigao reagirati. Blanka je taman dovršavala trening, vidjelo se da je umorna, ali htjela je odraditi još jednu rundu. Svi smo joj govorili “Blanka dosta je, tri Očenaša su dovoljna”, ali znate kakva je ona, uvijek daje 120%… – počinje priču Blankin trener Bojan koji je svjedočio tragičnom događaju.

– Krenula je izvrsno. Dvije sjajne Zdravomarije za zagrijavanje bez ikakvih problema, svi smo je već vidjeli na mitingu Križamantne lige u Mariji Bistrici, a onda šok. Taman prije “budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji” začuo se strašan zvuk, odmah smo pomislili na najgore – kazao je Bojan koji je Blanku odveo na magnetsku rezonancu koja je ukazala na ozbiljnost ozljede.

– Krunica je pukla na dva mjesta, Blanki prijeti 8 mjeseci pauze. Lourdes i Međugorje već smo otkazali, možemo se samo nadati da će biti spremna za sezonu prijenosa Gospi po dalmatinskim selima koja kreće u svibnju – zaključio je Blankin trener.

D.R.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: