Iz Hamasa Čiliću ponudili 20 milijuna dolara da im ustupi servis za bombardiranje Izraela

I dan nakon velike pobjede Marina Čilića emocije su i dalje podignute visoko poput desnica na saboru HSP-a. Ipak, iz raznih dijelova svijeta već su, uz čestitke, počele pljuštati brojne ponude prvom reketu Međugorja, ako se reketaranje lokalne katoličke crkve ne računa, naravno.

Sjevernokorejski vođa, Kim Jong Un i dvjestorostruki osvajač Pyongjang Opena, uz čestitke Čiliću je ponudio da dođe raditi na razvoju sjevernokorejskog svemirskog programa. Čilić bi, saznajemo, zamijenio zastarjele sovjetske lansirne rampe pa bi, vjeruju u Pjongjangu, već krajem godine Čilić reketom lansirao raketu preko najviše zgrade u ovom gradu čime bi nedvojbeno oborio dosadašnji rekord.

Posebno primamljiva je ponuda HAMAS-a koji je našem tenisaču, neslužbeno doznajemo, ponudio dvadeset milijuna dolara da se pridruži njihovoj organizaciji.

„Čilićev prvi servis koristili bismo za bombardiranje izraelskih položaja, a dodatna pogodnost Čiliću bila bi i činjenica da kod nas nema prve servis greške. Jednostavno, samo nek prebaci sto metara visok zid kojeg su digli Izraelci i mi smo zadovoljni“, na svom Twitter profilu napisao je jedan od čelnika Hamasa dodavši u komentarima da bi Čilićev bekend koristili kao proturaketnu obranu. „Kod loba bi jedino trebao paziti da ne falije graničnu crtu pa raketa završi kod naših saveznika u Libanonu“, našalio se spomenuti twiteraš.

Vijest koja se pojavila da je Čilić u popodnevnim satima primio poziv Tomislava Karamarka da uđe u HDZ i svojim reketom granatira partizanske položaje optužnicama protiv HDZ-ovaca demantirana je od samog predsjednika HDZ-a koji je svjestan da su optužnice protiv njegovi članova toliko gnjusne, otrovne i opasne da su klasificirane kao biološko oružje i kao takve zabranjene ratnim konvencijama.

Sam Čilić je rekao da je počašćen ponudama, ali i da će razmisliti. Za početak će, kaže, reketom prvo isprašiti tepih iz dnevnog boravka obiteljske kuće u Međugorju koji se prilično zaprljao u ova dva dana nakon slučajnih posjeta brojne rodbine i prijatelja za koje Čilići i nisu znali da ih imaju.

Razveseli nas klikom:

0 comments