Islamski militanti ipak odustali od napada na Hrvatsku: “Bojimo se da bi to bio korak unatrag za kalifat”

“Mi smo zadovoljni šerijatskim zakonima iz 17. stoljeća, a naša teška artiljerija temeljena na egipatskim devama Hrvatsku bi mogla pokoriti najranije u rujnu. Bojimo se da bi SDP-ovci do tada svojim reformama zemlju već mogli vratiti u 16. stoljeće” izjavio je za Sprdex vođa iračkih militanata Al-Ahram Basha.

SVIJET – Kako javljaju domaći mediji, vojnici ISIL-a danas su preko Youtubea najavili mogući napad i osvajanje Hrvatske. Podsjetimo, ISIL-ovi vojnici članovi su nedavno formirane Islamske države koja teži uspostavi velikog kalifata temeljenog na srednjevjekovnim zakonima u kojem bi apsolutnu vlast imali vjerski vođe. Dakle, nešto kao Dalmatinska zagora, samo uz malo bolji odnos prema ženama.

– O, Kroatija, past će ti demokratija – poručili su očito slabo upućeni islamisti koji su već u popodnevnim satima u Hrvatsku poslali izvidnicu koja je trebala snimiti stanje na terenu i pripremiti napad.

– Vidim puštate kriminalce iz zatvora, vraćate diplome plagijatorima, a popovi u turističkim mjestima zatvaraju kafiće jer im se ne sviđa glazba. Pa, odmah sam javio svojima: Ljudi, nemamo mi tu što puno napraviti – izjavio je za Sprdex jedan militant.

– U ovom trenutku mogu potvrditi kako je osvajanje Hrvatske bio naš plan na putu do svjetske dominacije. Znate, mlada smo država i dragocjena su nam iskustva iz drugih zemalja gdje su država i Crkva praktički jedno. Mislili smo napasti vašu zemlju, ali dok mi sve to obavimo proći će možda i par godina. SDP-u su dovoljna 2 mjeseca da uništi što mi možemo u 12, a nakon 4 godine Karamarka mogli bi toliko nazadovati da počnete razvijati škrge. Kalifat ipak ima određeni ugled u svijetu, ako me razumijete – gotovo se ispričavajući što nas neće uzeti pod svoje komentirao je islamski vođa Al-Ahram Basha.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments