Ravnatelj opovrgava da je stavio kip Gospe u školu: “Rekli su mi da svijetli u mraku pa sam je kupio kao lampu”

Nakon što su danas masonski portali predvođeni sa index.hr-om sasuli paljbu po ravnatelju zadarske škole koji je u hodnik navodno stavio Gospin kip, u popodnevnim satima došlo je do velikog obrata.

Iz uprave škole, naime, tvrde da nikakav Gospin kip nisu stavili, barem ne svjesno niti sa namjerom. „Već godinama u tom dijelu hodnika imamo problem sa rasvjetom pa sam ja bila zadužena da taj isti problem riješim. Štoviše, zbog toga sam i zaposlena, je li. Kad mi je ravnatelj rekao da osvijetlim taj dio hodnika u google sam upisala „predmeti za rasvjetu“ kada mi je izbacilo lik žene. Kvragu, znala sam da mi je od nekud poznato, cijelo vrijeme mislila sam da se radi o Audrey Hepburn. Vidjela sam mnogo slika na kojima kip svijetli i baš mi se svidjela florescentna boja“, prepričava jedna od tajnica koja priznaje da je cijeli ovaj skandal proizašao iz činjenice što ne zna kako izgleda Audrey Hepburn.


„Štoviše, čovjek koji nam je kip odnosno lampu prodao rekao nam je da lampi često znaju poteči suze, pa smo mislili da možda može poslužiti i kao fontana“, prepričava nam djelatnica škole razloge zbog kojih su se odlučili baš za ovu lampu kraj velikog broja lampi iz Ikee.

Nesretna lampa je stajala u hodniku nekoliko tjedana dok vjeroučiteljica u njoj nije prepoznala Gospu za koju se već vezuje jedno čudo jer se prošlog tjedna u školi zaposlio profesor koji nije povukao nikakve veze. Stvari se, kako saznajemo, još drže u tajnosti, vatikanski stručnjaci dali su se u istragu, a kip je već sada prozvan Gospom od bezveznog zaposlenja.

Ako se čudo i dokaže, zadarska škola već bi se idućeg mjeseca mogla pretvoriti u mokri san Mornara i Bozanića – crkvu.

Razveseli nas klikom:

0 comments