Student privatnog fakulteta nakon diplome priznao: “Da sam znao da je ovako lako, završio bih i srednju”

Novopečeni magistar ekonomije na jednom privatnom fakultetu, dvadesetpetogodišnji Jurica Trumbić, prijateljima se pohvalio kako je baš zadovoljan fakultetom te dodao kako bi vjerojatno završio i srednju školu da je znao da je toliko jednostavno.

„Roditeljima sam stvorio toliko muka jer nisam pohađao srednju školu. Posebno mi je sad žao oca koji se toliko pomučio da mi sredi direktorsko mjesto u jednoj poslovnici HEP-a, a sve što je trebalo je da završim tu vražju srednju školu“, prepričava Jurica, inače sin jednog slavonskog tajkuna, koji je, umjesto da uči, dane kratio razbijajući pijan inventare kafića s ostalim članovima Mladeži HDZ-a.

„A koliko je tek majka puta zvala zastupnike u Saboru samo da ja upišem fakultet, a sve sam to mogao izbjeći da sam bio malo pametniji“, prisjeća se Jurica koji je ipak naposljetku upisao privatni studij ekonomije.

Fakultet mu je, kaže, pružio puno lijepih, ali i ružnih trenutaka. „Sve je to dio studiranja“, kaže Jurica.

Najgore mu je, kaže, bilo kad je jednom slučajno završio na ručku u državnoj menzi, a najteži dio studija mu je bio kad je, dan prije nego je trebao predati seminar, pala Wikipedia.

Ipak, Jurica pamti i one lijepe trenutke, a najviše je zavolio matematiku, posebno kad su u posljednjem semestru studija učili dvostruki razlomak.

Razveseli nas klikom:

0 comments