Nakon što je susreo SDP-ovca koji objašnjava da je tuš kabina sastavni dio uredske opreme odbjegli odvjetnik sam se vratio na Vrapče

– Evo mene nazad – rekao je šokiranim bolničarima na ulazu u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče bivši odvjetnik, ubojica i ovisnik o kokainu koji se u u bolnicu vratio vidno preplašen i šokiran nakon susreta s političarem.

Kako neslužbeno saznajemo Darko Zadro iz bolnice je nestao još u subotu popodne, a njegov nestanak primijećen je u ponedjeljak ujutro kad su, nakon što su čitav vikend bolnicu vodili psihički bolesnici, u Vrapče stigli i štićenici sa slobodnog vikenda.

Jedan od njih, nazovimo ga za potrebe ovog teksta Josip, za Sprdex je izjavio:

– Bili smo na redovnoj jutarnjoj prozivci. Šef smjene izvikivao je naše nadimke: ubojica, psihopat, ovisnik, podvojena ličnost i svi smo bili tu, ali ja sam primijetio da nema Darka koji je sve to zajedno. Odmah sam poslao dopis medijima koji su vijest proslijedili na Dnevno.hr jer tamo pišu luđaci.

U popodnevnim satima vijest su preuzeli i drugi mediji, a panika je trajala sve do utorka ujutro kad se u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče Darko Zadro vratio sam.

Kako saznajemo, Darko je dva dana proveo u jednom zagrebačkom pothodniku s najgorim ološem, kleptomanima, narkomanima, ubojicama i navijačima Lokomotive, a u utorak je zbog gladi izašao na ulicu gdje je susreo bivšeg prijatelja, člana vladajućeg SDP-a.

– Malo smo proćaskali. Počeo mi je pričati da je u redu u isto vrijeme biti i za i protiv monetizacije autocesta, da ćemo u Lici bez struje smjestiti megaservere, da je Ivo Josipović dobar predsjednik, da je tuš kabina sastavni dio uredske opreme… Shvatio sam da tu nemam što raditi i glavom bez obzira pobjegao natrag u Vrapče. Srećom, zbog bijega će mi produžiti kaznu sa standardnih 18 dana jer sam moćan odvjetnik na barem 18 mjeseci pa se možda vratim na slobodu kad ovi već odu s vlasti – zaključio je za kraj Zadro.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments