Milo Vasić iz Prnjavora tuži HDZ: Propala mi je karijera otkad me povezuju s njihovim programom

Milo Vasić, političar iz malenog bosanskohercegovačkog mjesta Prnjavor proživljava ovih dana najteže trenutke svoje karijere. Pošteni i dobronamjerni Mile, naime, prije točno godinu dana sudjelovao je na iznimno važnim izborima za predsjednika Vijeća roditelja u osnovnoj školi Peti maj te je tom prilikom napravio predizborni program nazvan 5+.

– Bilo je to u svibnju 2014. godine. Zaboravio sam da su izbori to popodne pa sam program brzinski napisao na salveti dok sam čekao da mi pregledaju kravu u veterinarskoj stanici – počinje svoju tužnu priču Milo koji je program, kako sam kaže, nabacao za 5 minuta po čemu je i dobio ime.

– U čekaonici do mene bio je samo jedan čovjek pa nisam dugo čekao. Skicirao sam osnove programa na salvetu kad me veterinar pozvao u ordinaciju i tako sam od planiranih pedeset točaka djelomično dovršio tek pet – kaže Milo koji nije bio ni svjestan da je do njega sjedio ni manje ni više nego Milijan Brkić.

– Ma sebe najviše krivim. U selu nam se pokvario jedini fotokopirni stroj, zvali smo tvrtku koja ih servisira i rekli da nam zbog izbora treba nešto što je u stanju kopirati 500 stranica u sekundi pa su nam poslali Vasu – nastavlja priču Milo koji je na 12 mikrosekundi salvetu s programom ostavio bez nadzora što je HDZ-ovom kompilatoru bilo i više nego dovoljno.

– Ukrasti ili prepisati. Evo, bogami, ne znam za što sam više specijaliziran – u neformalnom razgovoru Brkić je novinaru Sprdexa priznao da je HDZ-ov dugonajavljivani program gospodarskog preporoda kopija Vasićeve kandidature za Roditeljsko vijeće.

– Ma, roditeljsko vijeće je bilo tek početak. Imao sam velike planove, ali sad je sve uništeno. Gdje god da dođem pitaju me jesi ti taj što je napisao ono HDZ-ovo smeće. Tužit ću ih – kaže neutješni Milo Vasić koji je, ni kriv ni dužan, postotak Mila Vasića koji proizvode teško smeće povisio na 100%.

Razveseli nas klikom:

0 comments