DRAMA Nebo iznad Albanije ostalo nebranjeno nakon što su na utakmicu sa Srbijom poslali cjelokupnu avijaciju

Podlim manevrom izvedenim sinoć, kojim su huligani i nacionalisti naroda na Balkanu počeli koristiti hi- tech i napokon ušli u 21. stoljeće, sinoć je prekinuta utakmica između Srbije i Albanije u Beogradu. Ipak, za to vrijeme nad Albanijom se odvijala prava drama.

„Dok smo čekali da se nad Beogradom ukaže ponos naše avijacije, dron koji je ostao američkim novinarima u hotelskoj sobi, nadali smo se da makedonski nacionalisti neće iskoristiti nastalu situaciju i činjenicu što smo bez zračne obrane, te dalekometnim pračkama zasuti naše nebo“, priznao je Asani Aljoku iz albanske protuzračne obrane dodavši da su ipak zadovoljni jer su pred cijelim Balkanom demonstrirali svoju zračnu nadmoć pokazavši da njihov ponos može u zraku stajati duže od tri minute.

Za to vrijeme, na sjevernom kraju Balkana, u Srbiji drama je bila još veća.

„Vidjeli smo da se nad stadionom pojavio neidentificirani objekat, ali smo u prvom trenutku pomislili da su opet naši napadači pokušali pogoditi gol pa promašili stadion.To nije ništa čudno s obzirom na njihove igre zadnjih godina. Ipak, onda smo vidjeli albanska nacionalna obilježja i odmah smo progalsili opasnost. Naredili smo dizanje obaju naših migova. Nažalost, svi naši gurači aviona, kao i ljudi zaduženi za paljenje migova preko kablova, dobili su slobodnu večer radi utakmice.

Utakmica je prekinuta, a već od 22 sata po Srbiji su se počele javljati prve teorije urote o tome tko je upravljalo bespilotnom letjelicom.

Razveseli nas klikom:

0 comments