Josipović odgovorio HNS-u: “Otići ću na utakmicu kada stave Kukoča na lijevog beka!”

„Odlaskom na utakmicu gdje postoji realan rizik od Brozovića u veznom redu, od Pranjića na lijevom beku, od igre bez pravog krila da ne govorimo, Predsjednik šalje krivu poruku.”, komentirao je predsjednik Josipović izjavu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera kako je nesretan jer institucije predsjednika Republike i premijera nisu na nogometnim stadionima.

„On to vrlo lako može ispraviti”, rekao je predsjednik Josipović dodavši kako su o tome već razgovarali. „Ja silno volim i cijenim našu nogometnu reprezentaciju, sretan sam kad pobijedi, a vrlo rado ću doći na utakmicu kada gospodin Šuker i nogometni savez ispuni ono što su i meni obećali da će učiniti, dakle da stave maloga Tonćija Kukoča iz CSKA Sofije na lijevog beka i da svima koji dođu na stadion, ne samo nekome tko je gost kao Predsjednik ili netko drugi bude ugodno na terenu”, poručio je predsjednik Josipović dodavši kako bi Kukoč bio odavno u reprezentaciji da se ulizivao, ali on ne liže guzicu nikome, cijeli život radi onako kako on misli da treba, tako ako zajebe, da zna da mu nitko drugi nije kriv.

Predsjednik je kratko i prokomentirao Kukočeve konkurente „Znam samo za dva lijeva beka u Hrvatskoj, prvi je gospodin Robert Jarni sa kojim se nitko ne može usporediti. A drugi je Strinić, to je jedini Kukočev konkurent za lijevi bek.“

autor: Frulakis

Razveseli nas klikom:

0 comments