Hajduk Dinamu mora nadoknaditi štetu od 12 kuna zbog neprodanih ulaznica, Bijeli negoduju: “Otkazana je jedna utakmica, zašto im moramo vratiti za cijelu sezonu?”

Povjerenik za natjecanje Zdravko Ma… ovaj Josip Brezni nakon nekoliko dana šutnje danas je izrekao dugoočekivanu kaznu Hajduku. Iako su svi očekivali drakonsku kaznu, čini se da je voda došla gazdi do grla pa je kazna Hajduku neočekivano mala.

„Što da vam kažemo, pripremili smo se na najgore, tako da ne možemo reći da nismo zadovoljni. Dapače, prošli smo jeftinije nego što bi prošli da smo igrali. Vidite, lako je moguće da bi izgubili da smo igrali, a neki naš navijač bi vjerojatno opušak cigarete bacio, a da ga pritom ne ugasi nogom što bi rezultiralo sa pola milijuna kuna kazne i četrdesetak utakmica na praznom Poljudu. Ovako, moramo samo nadoknaditi Dinamu naknadu zbog neodigrane utakmice. Ipak, to nas dovodi do drugog dijela kazne“, govori nam jedan član uprave Hajduka koji je želio ostati anoniman zbog straha od moguće kazne iz HNS-a.

U Hajduku, naime, smatraju da 12 kuna koje moraju vratiti upravi Dinama nije realna cifra.

„Otkazana je samo jedna utakmica. To im je u redu nadoknaditi. Ali 12 kuna Dinamu na račun neprodanih ulaznica! Pa toliko zarade u cijeloj sezoni uključujući Europa ligu“, govori nam jedan novinar, inače u novinarskim krugovima poznat kao jedan od tri koji nisu na gazdinom spisku.

„Zato i vozim starog Golfa, a svoje zube čuvam jer mi nema tko platiti protezu“, dodaje šaljivo.

Za kraj, dodajmo i kako na izvanrednoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a na kojoj će se raspravljati o Hajduku neće biti Davora Šukera koji zbog, kako je rekao, “prekratkog roka od samo tri dana” nije uspio naučiti napamet sve što je na sjednici trebao izgovoriti.

Ne dopusti da imamo posjetu poput Dinama! Lajkaj nas na našoj Facebook stranici i prati naše objave!

Razveseli nas klikom:

0 comments