NOVO ČUDO U MEĐUGORJU: Mladić tvrdi da mu se ukazao Davor Šuker

Žarulje u svjetlećoj Gospi se nisu još pošteno ni ohladile, a Međugorje je već poprište novog čuda.

Dvadesettrogodišnji Ante Mihanović jutros je, navodno, imao ukazanje.

„Spustio se sa brda i ušao unutra vičući da je imao ukazanje. Mislili smo, evo još jednog koji će gradskom vijeću tvrditi da mu pašnjak prenamijeni u građevno zemljište jer mu je Gospa rekla da napravi hotel. Ipak, kada je rekao da nije riječ o Gospi svi smo ostali u čudu. Naše čudo bilo je još veće kada je rekao da mu se ukazao ni manje ni više nego Davor Šuker“, prepričava Mario Pavić, konobar restorana „Posljednja večera“ smještenog na glavnoj ulici.

„Prvo smo se smijali i govorili mu gluposti. Ajde, da je rekao da je Gospa. Ona se ovdje ukazuje toliko često da je već zovemo po nadimku. Ali Šuker. On se posljednjih dana može vidjeti rjeđe od Jetija ili računa kod nas u restoranu“, prepričava gazda Marko koji je mladića prvo pitao je li siguran da je Šuker.

„Ne znam, on i Juda su dosta slični. I jedan i drugi su ispali pizde kad im se zašuškalo novčićima“, dodaje gazda Marko.

Ipak, mladić je ostao pri tvrdnji da mu se ukazao Šuker.

„Kunem Vam se poštenjem strica člana HNS-a splitsko-dalmatinske županije. Išao sam na brdo zapaliti ciga… ovaj tražiti ovcu koju sam izgubio i vidio sam veliku svjetlost. Pomislio sam „Ajme, jadan ja ako me Gospe uhvati da puš..ovaj da sam opet izgubio ovcu. Ali kad se svjetlost malo smanjila vidio sam muški lik“, uzbuđeno nam prepričava Ante, junak ove priče.

„Prvo me gledao, a onda je rekao „Dolazim u Njegovo ime“. Zatim me još malo gledao, a onda je rekao: „Koji budu spominjali Njegovo ime uzalud bit će u njegovoj nemilosti. I nemilosti sudaca, kako nogometnih tako i županijskih i općinskih. Riječ je Zdravkova“. Onda je nestao jer se iza njega pojavilo nekoliko ovaca. Mislio sam da je to moja Kuštrava, ali to su bili samo članovi Odbora HNS-a na čelu sa Damirom Vrbanovićem. Kuštravu još nisam našao. Evo čujem da se Štimac javlja za izbornika BIH, pa tko zna, možda je i ona poslala papire. Pogledat ću u Nogometnom savezu BIH“, priču o ovom nogometnom ukazanju završava Ante.

Sviđa ti se naš rad? Ne budi škrt kao Šuki i počasti nas svojim lajkom na našoj Facebook stranici!

Razveseli nas klikom:

0 comments