Majmun koji skačući po tipkovnici piše Huljićima pjesme tuži Remi iz Elementala zbog klevete

Od svih Hrvata, malom tajlandskom majmunu najdraži su gradonačelnici dvaju najvećih hrvatskih gradova. Simpatično mu je i to što ono što oni na Tajlandu zovu džungla, mi ovdje zovemo Hrvatski sabor.

Nakon što je Remi iz Elementala napala stihove Vjekoslave Huljić kao jeftini populizam koji šteti ženama, kao pravi gentelman, Tonči Huljić je napravio ono što naprave svi normalni muškarci kada nemaju argument u polemici sa ženom- optužio je da ne može svršiti. Iako protiv ovog argumenta lijeka nema, danas su mnogi estradnjaci dali podršku Remi u križarskom ratu kojeg je započela protiv huljićevih stihova.

"Ti si nadaren ko niko, školovani prevarant. Imao si nisi znao, kako sjaji dijamant". Čekaj malo, kako školovani prevarant ne zna kako sjaji dijamant? Nema smisla! Pa da upravo to! Gazdarica Vjekoslava, imamo hit!
“Ti si nadaren ko niko, školovani prevarant. Imao si nisi znao, kako sjaji dijamant”. Čekaj malo, kako školovani prevarant ne zna kako sjaji dijamant? Nema smisla! Pa da upravo to! Gazdarica Vjekoslava, imamo hit!

Ipak, u popodnevnim satima neočekivanu podršku „svom gazdi Huljiću“ dao je mali Dionizije, majmun sa Tajlanda star pet godina. On je za Sprdex ekskluzivno izjavio kako smatra da je napad na Huljića zapravo napad na njega samoga pogotovo iz razloga što on već godinama skakanjem po tipkovnici piše pjesme koje kasnije potpisuju Huljići.

„Tako vam to ide. Tonči ili Vjekoslava puste mi melodiju nove pjesme, uglavnom nešto što tog jutra iskopaju na nekom bugarskom, rumunjskom ili grčkom kanalu na youtubeu, onda mi to puste i ja skačem i skačem dok melodija ne završi. I tako vam nastaje pjesma“ kaže slatki Dionizije kojemu je najdraža pjesma Bižuterija, a nisu mu mrski ni Sijamski blizanci.

„Upravo zbog toga vrijeđaju me riječi Remi iz Elementala, moje drage kolegice spisateljice, jer zaista nemam ništa protiv žena. Ja jednostavno samo skačem, a kasnije cijeli Balkan to pjeva. Ako mi se Remi odmah ne ispriča, biti ću primoran tužiti je zbog klevete“ govori nam Dionizije koji je zadovoljan tretmanom koji ima kod Huljićevih, a ne krije da je imao i brojne druge poslovne ponude. „Zvala me Nives Celzijus da joj pišem knjige. Rekla mi je da ću se moći igrati sa njom, ali rekao sam joj da nisam ja momčad Dinama pa da se igram sa njom. Slavenu Letici tu i tamo sam honorarno sastavio nekoliko kolumni, a nedavno me kontaktirao Tomislav Karamarko da mu sastavljam govore. Rekao sam mu da možda i pišem šund za Huljićeve, ali, kvragu, toliko spominjanje Tuđmana u govorima je previše i za mene“ govori nam ovaj tajlandski majmun.

Razveseli nas klikom:

0 comments