Djevojka nije pjevala Adele ispod tuša

Samo jedan trenutak nepažnje bio je dovoljan da se rasplete klupko laži u koje muškarci stoljećima vjeruju.

OSIJEK – U Osijeku opet čudnovata događanja. Nakon live prijenosa prekida dvoje tinejdžera preko Facebooka, ovih dana se gradom proširio glas kako izvjesna Martina Bačić nije pjevala Adeline pjesme dok se tuširala. Tragom ove vijesti vaš novinar zaputio se u grad na Dravi te pronašao Marka Filipovića, dečka koji je svijetu otkrio ovu šokantnu istinu.

”Martina i ja živimo zajedno već dvije godine. Prvih nekoliko puta nisam koristio nikakvu zaštitu dok se tuširala i sada sam nagluh na lijevo uho. Od tada redovito trošim čepiće za uši i naš zajednički život bio je uistinu bajkovit” – sa sjetom u očima priča Marko.

”No, sve se promijenilo tog kobnog petka. Otišao sam s prijateljima na piće, a kad sam se vratio kući imao sam što i vidjeti. Martina se tuširala i nije pjevala Adele! Od šoka sam zanijemio. Nismo pričali od tog kobnog trenutka. Moj svijet se srušio u trenu. Sve ono što sam znao o ženama palo je u vodu. Kako da sad razlikujem što je istina, a što laž? Odlučio sam izaći u javnost zbog drugih muškaraca; upozoravam vas sve, ne vjerujte u ništa! Tko zna imaju li žene uopće pms? Ma vole li uopće kupovati!?”

UPDATE: Nakon što smo objavili vijest o ne-pjevanju Adele u redakciju Sprdexa počeli su pristizati mailovi muškaraca s novim šokantnim istinama o tome što žene rade kad su same. Josip iz Vinkovaca kune se kako njegova djevojka nije ispustila nikakav zvuk dok je gledala slike slatkih mačića, Ivan iz Splita tvrdi da je njegova Josipa pustila vjetar, Giuliano iz Pule ima snimku suhih očiju svoje djevojke nakon završetka romantičnog filma, a Davor iz Davora vidio je kako njegova djevojka i njene prijateljice sjede na kavi i ne ogovaraju osobu koja se netom prije ustala.

Svakog trenutka u redakciju stižu novi primjeri i ostaje upitno hoće li se lavina pokrenuta ne-pjevanjem Adele ikada zaustaviti te mogu li muško-ženski odnosi više ikada biti isti.

Dragi čitatelji, kada je istina u pitanju, u redakciji Sprdexa nema zajebancije, ukoliko ste i sami bili svjedoci kakvih neobičnih događanja vaša je dužnost da ih podijelite s nama.

Razveseli nas klikom:

0 comments