Sonda Philae na kometu pronašla Davora Šukera, u NASA-i razočarani: “Nadali smo se da će pronaći inteligentni život”

Sonda Philae, koja se prije petnaestak dana spustila na komet Čuri, postavši prva sonda u povijesti koja se spustila na neki nebeski objekt koji se nalazi van granica ega Zorana Milanovića poslala je nove slike i informacije o svojim pronalascima.

„Znali smo odavno da vodstvo HNS-a živi u oblacima, daleko od doticaja sa stvarima na Zemlji. Ipak, da će se njegov čelnik sakriti na kometu na drugoj strani Sunčeva sustava, to zaista nismo očekivali“, uzbuđeno govori David Malesi, jedan od voditelja ovog svemirskog programa.

Phillae je, naime, na udaljenom kometu pronašao Davora Šukera, predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. „Vidio me prvi pa se nisam stigao sakriti. Ipak, primjetio sam da ni njemu nije svejedno što me vidi jer se pokušao sakriti iza naslaga ljigavosti kojima se godinama oblaže“, glasila je poruka koju je jutros odaslao nesretni Philae.

„Okrenuo je svoju kameru prema njemu i prvo smo mislili da je neki panj, bukva ili ovca, ali onda smo ustanovili da je biće totalni beskičmenjak. Tada smo shvatili da je riječ o Davoru Šukeru. Eto, otrkili smo misteriju nestanka Davora Šukera, on je na dalekom kometu. O nekom inteligentnom obliku života na kometu, nažalost, još nema riječi“, sada je pomalo razočaran naš izvor.

Prati naše objave, lajkaj nas na Facebooku.

Razveseli nas klikom:

0 comments