ASTRA SE OSRAMOTILA U EUROPI: Pobijedili Dinamo samo jednim golom razlike

Zoran Mamić tvrdi: „Nije da nismo željeli igrati, nego smo se solidalizirali sa Hajdukovim bojkotom derbija pa nas zato uopće nije bilo na terenu“

Rumunjska Astra večeras se pošteno se izblamirala u Europa ligi pobijedivši zagrebački Dinamo minimalnim rezultatom. Nakon 90-minuta igre bilo je minimalnih 1-0 za Astru što je rezultat kojeg Dinamovi europski protivnici ostvare prosječno već nakon šest minuta igre.

„Što da Vam kažem, nije išlo. Mislili smo da ćemo im kao i svi uvaliti bar pet, šest komada. Poveli smo jedan nula, ali onda smo samo stali. Naime, naši skauti su nam javili da su igrači Dinama poput čunjeva na treningu. Ipak, čunjevi ponekad oduzmu neku loptu za razliku od Dinamovih igrača. To nas je potpuno zbunilo”, opravdava se trener Astre, Vlad Markus, kojemu je Dinamo trebao biti pripremna utakmica za osamnaestinu finala kupa kojeg igra u četvrtak protiv rumunjskog četveroligaša Voluntarija.

„Voluntari je puno konkretnija momčad od Dinama, ne smijemo ponoviti ovakvu igru. Nadamo se da im napadači neće dobiti slobodan dan od gazde kafića u kojem rade“, zabrinuto dodaje.

Sa druge strane, u taboru modrih miješali su se čuđenje i oduševljenje.

„Kada smo na poluvremenu ušli u svlačionicu sa rezultatom 0-0 moji igrači gledali su se u čudu. Pitali su me „Treneru, što je ovo. Zašto nismo primili tri gola u prvom poluvremenu kao i uvijek?“, a ja nisam znao što da im odgovorim. Još smo pod dojmom“, uzbuđen je bio Zoran Mamić

Nemoj biti Astra i sramotiti se u društvu kao jedina osoba koja nije lajkala Sprdex na Facebooku. Klikni OVDJE i prati naše objave.

Razveseli nas klikom:

0 comments