Don Stojić se žestoko obrušio na Harryja Pottera: “Potpuno izmišljene priče pune nasilja? Pa za to imamo Bibliju!”

Nakon otkrivanja priče o četno-doktorima, mitskim srpskim vampiro-ljudima nalik liječnicima koji preko noći prelaze Dunav i vrše abortuse, don Damir Stojić je još jednom odlično detektirao jedan od najvećih problema suvremenog društva – knjige o Harryju Potteru.

Kako neslužbeno doznajemo, da stane na kraj svirepom i opasnom Potteru, don Stojić se susreo ni manje ni više nego s lordom Voldemortom. Iako se do sada mislilo kako je Voldemort umro u bitci kod Hogwartsa, nakon što je i sedmu godinu za redom izgubio rat protiv hrpe djece bez završene osnovne čarobnjačke škole, pokazalo se ipak da je onaj-čije-se-ime-ne-govori preživio i da se, kao svaki zločinac koji drži do sebe, preko Vatikana dočepao Argentine,

– Vještice, biljke i stvari koje govore, ljudi koji žive 300 godina, brutalno nasilje, masovna ubojstva, zli duhovi… Pa tek sam na osmom poglavlju shvatio da ne čitam Bibliju! Mogu samo zamisliti kako su zbunjena nesretna djeca. Slike koje govore! Blasfemija! Dobro se zna da govoriti mogu samo gorući grmovi – urlao je u slušalicu vašeg novinara don Stojić koji je u dogovoru sa svojim manje radikalnim kolegom Voldemortom u skladu s najboljom crkvenom praksom dogovorio paljenje svih knjiga o Harryju Potteru zajedno s vješticom koja ih je napisala.

Razveseli nas klikom:

0 comments