DRAMA NA NOVOJ TV Voditeljica prilog o snijegu zaboravila zaključiti riječima: “…ali su mu se ipak razveselili najmlađi”

Veći skandal ova TV kuća ne pamti još otkad prilog kojeg su emitirali u IN Magazinu nije izazvao nijedan moždani udar.

Teško je riječima opisati dramu koja se u kasnim popodnevnim satima odvijala u sjedištu Nove TV. Nikad u studiju, pričaju svjedoci, nije nastao takav tajac kao ovog petka kada je u šestom satu Dnevnika emitiran prilog novinarke Draženke Bakulić o zimskim radostima u Zagrebu.

– Dan je bio jako naporan. Bura u Dalmaciji, kiša na Kvarneru, snijeg u kontinentalnoj Hrvatskoj. Znali smo da će danas sve TV kuće preuzeti našu standardnu praksu i 90% Dnevnika posvetiti vremenu i komentarima ljudi na vrijeme. Tim više ne mogu vjerovati da nam se potkrao ovakav skandal – još uvijek potresena priča za Sprdex Zrinka Jankov, direktorica programa koja je prva uočila neshvatljiv propust mlade novinarke.

– A Dnevnik je do tog trenutka bio naprosto sjajan. Prvih 48 minuta uspjeli smo emitirati bez ijedne iole relevantne vijesti, a naši voditelji briljantno su u nevjerici klimali glavama nakon potresnih priloga o tronožnim psima i vjevericama bez repa, sve kao nesvjesni da su već u eteru – sjetno nas Jankov dovodi do trenutka kada je sve ono što su na Novoj TV godinama marljivo gradili palo u vodu.

A dogodilo se to nešto prije 20 sati kada se iz 9 centimetara dubokog snijega u Malešnici javila Draženka Bakulić.

– Imali smo sve. I vlasnike automobila koji čiste vjetrobran, i prolaznike koji kukaju zbog loše očišćenih ulica, i pošalicu s Bandićem, a onda – kraj. Znači, objavljujemo nebitne priče i zanemarujemo djecu? Pa tko smo mi, Nova TV ili Nives Celzijus? – zavapila je nakon Dnevnika Jankov koja je gledateljima ovaj propust obećao nadoknaditi emitiranjem čak tri epizode serije “Lud, zbunjen, normalan” u kojima pošalice nisu starije od glavnog glumca.

Razveseli nas klikom:

0 comments