Karamarko najavio drugi Domovinski rat; HDZ-ovci počeli prikupljati kovanice za kupovinu tvornica

Odmah nakon najave rata pola HDZ-a zauzelo je prvu liniju obrane Munchen-Frankfurt, a zbog povratka Šimunića u Australiju i fronta Canberra-Sydney je osigurana.

Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko, jučer je najavio dugoočekivani nastavak Domovinskog rata, Domovinski rat 2 koji nosi radni naziv „Domovinski rat 2: Povratak devedesetih“. Prvi dio Domovinskog rata emitirao se od 1991. do 1995. diljem Hrvatske, a režirao ga je Slobodan Milošević. Solidno je prošao i spin off Domovinskog rata, Domovinski rat u Bosni koji je nastao u hrvatsko-srpskoj koprodukciji, a prikazivao se od 1993. do 1995. godine.

O nastavku Domovinskog rata za sada se malo zna, zna se tek da će se pojavljivati brojna lica iz prvog dijela, kao i da će radnja biti uglavnom bazirana na unutarnjim neprijateljima, urbanim Jugoslavenima, komunistima i liberalima koji ne vole Hrvatsku nego pedere. Iako se ne zna datum početka Drugog domovinskog rata, saznajemo, brojni članovi HDZ-a već su počeli s razbijanjem kasica prasica i prikupljanjem sitnog novca pomoću kojeg će kupiti tvornice, baš kao i u Prvoj Privatizaciji.

„Je, mnogi naši članovi užurbano pripremaju teren. Problem je što smo sve tvornice koje smo kupovali devedesetih upropastili pa danas praktički tvornica nema što bi cijenu postojećih tvornica moglo dignuti za tri četiri kune“, govori nam jedan HDZ-ovac koji će za razliku od shoppinga devedesetih, sada pripremiti i kojeg medu za tvornicu, zlu ne trebalo.

Veliko interesiranje za nastavak Domovinskog rata pokazali su i brojni profesionalni domoljubi koji će se već od ponedjeljka moći prijaviti na listu za vojnu mirovinu iako rat još službeno nije ni počeo.

„Ovog puta to ne smijem propustiti. Zadnji put sam krenuo po Golfa u Njemačku u lito 1991. godine, al stani vamo, stani tamo i nisan doma doša do kolovoza 1995. godine pa san jedva deset iljada kuna penzije uvatija. A da ne govorin da su, kad san ja doša, u Kninu ostali najgori frižideri“, žali nam se jedan umirovljenik iz Zadra koji će već sutra stati u red.

Kako saznajemo, rat će ovog puta biti prilično iskomercijaliziraniji, pa je tvornica papira Ivo Lola Ribar, uz miniranje table s imenom, najavila i tiskanje posebne serije salveta za podjelu Bosne, a udareni su i klinovi za novi šator koji će se u Savskoj 66 otvoriti 2034. uz moto: “A gdje si bio 2015.”

 Sviđa ti se naš rad? Pa što nas ne bi nagradio jednim lajkom. A kad već lajkaš, lajkaj i naš drugi projekt Uskličnik.com

Razveseli nas klikom:

0 comments