Kolindi će na inauguraciji biti ispaljeno 25 svečanih plotuna; traže se dobrovoljci koji će u pozadini gurati MIG-ove

Inauguracija prve hrvatske predsjednice, pomaknuta s 18. na 15.2. da se ne poklapa sa maskenbalom, uz lentu i svečani vod, saznajemo, imat će i svečano pucanje iz još svečanijih blagoslovljenih pušaka.

Ipak, iz HDZ-a imaju želju da inauguracija bude nakićenija od njihove optužnice, a sve je to uzalud bez aviona ratnog zrakoplovstva koji će sve to nadzirati iz zraka.

„Dobro, ne baš iz zraka pošto nije baš običaj da se usred inauguracije neki od aviona sunovrati u obližnju zgradu“, govori nam jedan visoki izvor iz HDZ-a koji žali što avioni neće letjeti. „Bila je jedna opcija da avion palimo preko kablova, zatim da ga gurnemo niz Mesničku i nadamo se da će poletjeti, ali sve su opcije napuštene pošto na gornjem gradu nema dovoljno prostora da iskrcamo ugljen na koji naši avioni lete“, žali se naš sugovornik.

Zbog toga su, kažu, pristupili B planu. Aviona će biti, ali neće biti u zraku već će ih po zemlji gurati volonteri. Željeli smo da avione guraju članovi mladeži HDZ-a, ali oni su zauzeti guranjem svojih karijera, pa ovim putem organizatori ceremonije inauguracije mole volontere da uskoče.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments