NEVJEROJATNA PRIČA Mlada Hrvatica odselila u inozemstvo prije gotovo pet dana, a medijima još nije poslala priču o tome kako se tamo bolje živi

Nevjerojatna priča dolazi iz najvećeg slavonskog grada – Dublina.

Mlada Osječanka Ivanka Petrović u ponedjeljak je odselila u glavni grad Irske, a ni sa jednim medijem još nije podijelila svoju priču. Štoviše, Ivanka čak nije pokrenula ni svoj blog niti je Facebook statusom napisala kako je vani bolje.

To stvara probleme njenoj cimerici i prijateljici Josipi koja još od utorka ima spreman kontratekst o tome kako vani nije sve tako dobro i kako se mora dosta raditi.

“Što da vam kažem, čekam ko zapeta puška da objavi, ali mi je rekla da neće i da je boli kurac za Hrvatsku i uhljebe koji su je od tamo potjerali”, priča Josipa o problemima koje joj stvara cimerica koja ne želi pisati o svom novom životu.

Nedostatak tekstova o životu u inozemstvu stvorio je probleme u brojnim državnim firmama jer uhljebi nemaju koga pljucati pa su se počeli svađati između sebe.

“Već dva dana, još od priče onog sa Islanda, nema nikakvih vijesti izvana pa neman kome napisat “Mrš u pičku materinu jugoslavensku ti i ovaj portal šta to objavljuje””, priča nam Josip, zaposlenih Ministarstva branitelja koji cijelo jutro nije imao što raditi pa se posvađao s kolegom.

“Jednostavno nisam cijelo jutro imao što komentirati pa sam kolegu poslao u pičku materinu. Već danima on se vraća s pauze na posao, bojim se da to ne vide šefovi pa da svi to budemo morali. Eto vidite što nam rade ti koji isele, ne valja kad pišu, ne valja kad ne pišu”, priča nam Josip iz Ministarstva branitelja koji smatra da iseljavaju samo Jugoslaveni.

Razveseli nas klikom:

0 comments