HDZ-ovac namjerno nije osvojio 75 000 kuna u kvizu: “Pa da se priča da je bila Potjera samo zbog tog sitniša“

Zvijezda dana je rizničar Mladeži HDZ-a iz Čazme koji je, u samo dvije minute, pokazao svu raskoš hrvatske politike, te talent hrvatskih političara. On je, naime, u poznatom HRT-ovom kvizu Potjera, koji se može pohvaliti da ga, za razliku od većine drugih HRT-ovih emisija, gleda više od deset ljudi sinoć ispao na opće oduševljenje Tarika, njegovih suigrača i cjelokupne publike.

„Deset početnih pitanja odlično je odgovorio. Točno je odgovorio na jedno od deset pitanja, ali to je solidan rezultat s obzirom da se radi o članu HDZ-a“, prepričava nam jedan od sastavljača pitanja na popularnom kvizu.

Prava drama počela je nakon toga – mladić je trebao odlučiti hoće li probati timu osigurati novi pritok novca i riskirati ispadanje ili će timu donijeti nula kuna i podijeliti s njima ono što su ostali osvojili. Naravno, kao svaki pravi član stranke i budući uhljeb, mladić je odabrao da se okoristi novcima koje su drugi zaradili. Na njegovu nesreću, za razliku od hrvatske politike gdje za to služe kuverte i veze, ovdje je trebalo odgovoriti na nekoliko pitanja da bi se uhljebilo što nesretnom rizničaru nije uspjelo.

Kako saznajemo od prijatelja natjecatelja, do prijave na kviz je došlo slučajno.

„Sjedilo je nas nekoliko prije obljetnice osnutka stranke, čekali smo da dođe Sandra Afrika i počne nastup. Večer prije sam gledao ovaj kviz i onako sam, više bezveze, pitao tko bi volio sudjelovati u potjeri. On mi je rekao da bi volio sudjelovati u potjeri jer je potjera bila za svim značajnijim članovima naše stranke“, sjeća se prijatelj mladića koji ga je kasnije prijavio.

„Ha ha, prijavio sam ga, kako to poznato zvuči“, šali se prijatelj koji je želio ostati anoniman.

Na kraju, kad je nesretnik saznao da nije riječ o nikakvoj potjeri od strane USKOK-a nego o nekakvom kvizu već je bilo kasno.

„Kada sam došao tamo vidio sam Tarika. Bilo mi je čudno kakvo je to ispitivanje pred publikom. Na kraju su me pitali nekakva pitanja, govorio sam im kako ja nemam s time veze. Ponudili su mi 75 000 kuna, ali sam odbio da se ne priča da sam HDZ-ovac za kojim se raspisala potjera zbog samo 75 000 kuna“, prepričava na kraju i nesretni natjecatelj.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments