Hrvoje Šalković i Ana Gruica čekaju bebu; par još uvijek ne želi otkriti tko je zatrudnio

Najpoznatiji hrvatski par koji plaća da se o njima piše na portalima, Hrvoje Šalković i Ana Gruica, objavili su danas poslijepodne kako čekaju prinovu. Sretnu vijest par je obožavateljima javio preko Facebooka jer im je na odmoru u Tajlandu ukraden novčanik pa nisu imali 8 kuna da ih svih troje obavijeste poštom kako su prvotno planirali.

– Eh, prođe tako život pun sujete i sna… – pokušali smo komentar o prinovi dobiti od samog Šalkovića, ali pošto, za razliku od njega, pri pisanju tekstova moramo razmišljati, prekinuli smo poziv prije ozbiljnijih oštećenja čeonog režnja koji obično nastupaju nakon više od 2 sekunde izloženosti njegovim umotvorinama.

Za izjavu smo stoga upitali njegovu bolju polovicu, ali kad smo na telefonu tražili “gospođu Šalković” opet se javio Hrvoje koji je upravo dovršavao prethodni monolog i tako smo izgubili jednog člana redakcije.

Srećom, u popodnevnim satima par se uspaničio jer tri sata nisu pročitali nijedan naslov o sebi pa smo ipak uspjeli dobiti izjavu od Ane Gruice:

– Jako sam uzbuđena, ali ne mogu vam otkriti tko je od nas dvoje zatrudnio. Molila bih vas da barem jedan komadić intime zadržimo za sebe dok ne izađe na naslovnici Storyja – kazala nam je Ana koja je za Sprdex ipak ekskluzivno otkrila spol djeteta izjavivši kako se jako veseli budućem životu sa svoje dvije curice.

FOTO: Sonja Dvornik

Razveseli nas klikom:

0 comments