FANTASTIČNE VIJESTI IZ HOLYWOODA Ljubav Jelene Rozge i Stjepana Hausera nominirana za Oscara

Odlične vijesti stižu iz Hollywooda! Iako se očekivalo da će članovi Akademije danas objaviti službenu nominaciju Matanovićevog “Zvizdana” za nagradu Oscar, na veliko iznenađenje filmskih znalaca pozivnicu za najveći događaj u showbizz svijetu dobila je ljubavna komedija Jelene Rozge i Stjepana Hausera.

"Rozga? Tko ti je ta Rozga? Što vidiš u njoj? Po čemu je bolja od mene? Ima bljeđu kožu i tanju kosu?"
“Rozga? Tko ti je ta Rozga? Što vidiš u njoj? Po čemu je bolja od mene? Ima lošiji ten i tanju kosu?”

– Nisam se tako dobro nasmijao još od prve godine fakulteta kad smo jednom prijatelju poslali lažni telegram da mu je preminuo rob – izjavio je za Sprdex najmlađi član Akademije, 137-godišnji Jonathan Ramley, koji je dao naslutiti kako bi Rozga i Hauser mogli dobiti i nominacije za glavnu žensku, odnosno mušku ulogu.

– Toliko loše odglumljenih emocija nismo vidjeli još od Milanovićevog posjeta Gunji. Ovo je… Ovo je nešto posebno, imali smo 18 srčanih udara i 36 hitnih hospitalizacija zbog smijeha nakon premijerne projekcije ljubavnih scena snimljenih od strane fotografa Storyja koji je par slučajno zatekao u Rozginom WC-u – kaže Ramley.

Podsjetimo, ljubavna tragikomedija Rozga-Hauser na naslovnicama portala i showbizz novina prikazuje se već nekoliko mjeseci, a do sada je zabilježila vrlo pozitivne reakcije kućanica i štićenika mentalnih ustanova. Prema nekim tvrdnjama, u ljubavnu priču estradnog para u prvom tjednu prikazivanja povjerovalo je nevjerojatnih 1,2% građana te su sve glasnija šuškanja kako će njihovu strategiju iskoristiti i HDZ kako bi uduplao postotak onih koji vjeruju da nas mogu izvući iz krize.

Ovoj senzacionalnoj vijesti dodajmo i kako su u srijedu objavljeni rezultati redovnog mjesečnog istraživanja Ipsos Pulsa koji su pokazali kako je ljubavni status Stjepana Hausera napredovao na listi stvari do kojih je ljudima stalo te se sada nalazi jedno mjesto iza kilaže Sanje Doležal i tri ispred rasporeda nastupa 2Cellosa.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments