Zbog izbora u Izvršni odbor UEFA-e Zdravko Mamić nabavio duži lanac za Davora Šukera

Najpoznatiji predstavnik čuvene hrvatske pasmine beskičmenjaka, Davor Šuker, izabran je danas u Izvršni odbor UEFA-e te će u naredne četiri godine biti zastupnik u nogometnoj Vladi Michela Platinija. Kako saznajemo, svi članovi Vlade krajem tjedna sudjelovat će na kratkom tečaju na kojem će ih o transparentnosti podučavati predstavnici Vlada Južnog Sudana i Đibutija, a kao poseban gost najavljen je i Zdravko Mamić.

– Prije svega, želio bih naglasiti kako je ovo veliki dan za hrvatski sport. Tri puta zaredom sam pogodio “nula-zeleno” na ruletu, a kasnije su mi javili i da sam izabran u Izvršni odbor UEFA-e – kazao je za Sprdex Šuker koji je za nagradu zbog dobrog ponašanja od svog gazde dobio duži povodac.

– I poslasticu – brzo nas je ispravio Davor u želji da ne ispadne jeftin.

– Naravno, svi smo sretni zbog Davora. Protiv Schmeichela 1996. pokazao je da je majsto lobiranja, ali ovo kako je prebacio vlastite mogućnosti i postao jedan od vodećih ljudi europskog nogometa je posebna kategorija. Siguran sam da će učiniti mnogo za Din…, ovaj, hrvatski sport, a ni plaća nije loša. Mogao bi mu uskoro novčanik postati deblji od obraza. Šefa je već umjesto Platini prozvao Platimi, haha – kaže za Sprdex visoki izvor iz HNS-a koji nije mogao otkriti više detalja o Šukerovom uspjehu jer je žurio u Zagrebačko kazalište lutaka odabrati novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Razveseli nas klikom:

0 comments