Karamarko upozorava: „Ako ostane ova Vlada povijest se neće učiti iz udžbenika nego iz UDBenika!“

Povodom desettisućite godišnjice početka prosvjeda u Savskoj, predsjednik najveće oporbene stranke, Tomislav Karamarko iskoristio je priliku te još jednom odlično detektirao najveći problem moderne Hrvatske, a to je sedam milijuna UDBinih agenata koji sve rade nebi li na vlasti ostala lijeva opcija.

Prvi se obratio Đuro Glogoški koji je okupljene upoznao sa najnovijim arheloškim otkrićima iz jedne špilje gdje se na desetak tisuća godina starim zidnim crtežima vidi šator, Franjo Tuđman, te neki skup znakova za koje arheolozi vjeruju da bi mogli označavati paleozoičku verziju pitanja „Gdje si bio 91’“.

„Zbog svega toga možemo zaključiti da je prosvjed počeo prije nego se do sada mislilo“, zadovoljno je poentirao Glogoški. Dio okupljenih, valja spomenuti, vidno je negodovao ovakvim zaključcima jer duboko vjeruju da je šator podignut prije tri i pol tisuće godina kada je Bog stvorio Zemlju, Šator, a potom Adama i Evu, a đavo udbašku zmiju.

O UDBi je nastavio i Karamarko upozorivši prisutne da će se povijest, ukoliko Milanović ostane na vlasti, učiti iz UDBenika, a ne iz udžbenika, kao do sada.

„To je već sada jasno vidljivo jer svaki udžbenik za povijest o partizanskim zločinima piše na svega par stranica, umjesto na par tisuća stranica!“, poentirao je budući premijer dodavši kako je sreća u nesreći što velik broj pravih Hrvata praktički ništa ne čita, nego povijest uči preko djedovih sjećanja pa još nema straha za najgori scenarij.

Malu pomutnju izazvale je anketa po kojoj braniteljski prosvjed ne podržava većina Hrvata, ali iz Šatora su se brzo snašli dodavši da će i oni objaviti svoju anketu, ali samo još moraju dogovoriti postotke s kojima će izaći.

Razveseli nas klikom:

0 comments