Hrvatska spašena: Nakon uspjeha referenduma broj razvoda u padu, djeca sretnija, gotovo nitko se ne rađa kao homoseksualac, a i Srbija se počela smanjivati

Prema nekim najavama, na sljedećem referendumu Hrvati bi mogli glasovati da vrijeme počnemo brojati unatrag kako bi se za 189 godina stavovi većine građana i kalendar konačno našli na istom mjestu.

Najvećim referendumskim gubitnikom smatra se Marko Perković Thompson koji, nastave li se ovi pozitivni trendovi, za par mjeseci više neće imati o čemu pjevati
Najvećim referendumskim gubitnikom smatra se Marko Perković Thompson koji, nastave li se ovi pozitivni trendovi, za par mjeseci više neće imati o čemu pjevati

HRVATSKA – Referendum je, svetom Bonifaciju hvala, uspio! Nekoliko mjeseci trajala je prljava medijska kampanja u kojoj se na svaki način  pokušalo ocrniti inicijativu Željke Markić i suradnika, ali, blaženoj Gospi od ljetnog snijega hvala, mediji nisu uspjeli.

Već oko 20 sati na internetu su se pojavili prvi rezultati i nije bilo nikakve dileme. Rekli bi i da je slavlje moglo početi, no ipak je valjalo pričekati do jutra da se radosna vijest kočijama dostavi natrag u 1897. onima koji su glasovali za.

A da je referendumsko pitanje bilo jedno od najvažnijih u hrvatskoj, pa i svjetskoj povijesti, postalo je jasno već iza jutarnje mise. Prema prvim izvješćima s terena pokazalo se kako je sve ono na što su mjesecima upozoravali iz ”U ime obitelji” itekako imalo smisla. Već par sati nakon što je pederskom lobiju onemogućeno da oskvrnjuje svetu zajednicu muškarca i žene zemljom su zapuhali neki novi vjetrovi.

Do podnevne mise iz Zavoda za katoličku statistiku javili su kako je broj razvoda opao za 70%, u popodnevnim satima počelo se rađati više djece, a homoseksualne sklonosti pokazivala su samo ona rođena u miješanim brakovima.

”Joj, ne mogu vam opisati koliko sam sretna. Muž me mlati već 12 godina, sinoć je opet došao pijan kući i uspavao naših osmero djece zadahom iz usta. Mislila sam podnijeti zahtjev za razvod, ali onda sam saznala da pederi ne mogu stupati u brak. Ne mogu vam opisati svoju sreću! Ne mogu vjerovati da moj brak konačno više nije ugrožen” izjavila je za Sprdex Magdalena Arančič, 36-godišnja kućanica iz Ciste Provo.

Slična svjedočanstva pristižu i iz drugih krajeva zemlje, a da smo referendumom učinili nešto stvarno veliko postalo je jasno oko 20 sati kada su iz Hrvatskog udruženja katoličkih geografa javili da se Srbija počela smanjivati. Hrvatsko nacionalno tijelo i tradicionalne vrijednosti sada konačno više nisu u neposrednoj opasnosti, iako su iz Dalmatinske zagore pozvali na pojačan oprez dok se ne locira i zadnji od onih 0,8% koji su glasovali protiv.

Razveseli nas klikom:

0 comments