Internetski portal tvrdi da je zabilježio klik na članak o raspadu Novih fosila

Iako su u rujnu 2009. godine obilježili vrhunac karijere te počeli fizički nalikovati imenu svog benda, članovi Novih fosila početkom 2015. godine, na veliku žalost oba živuća fana, objavili su službeni raspad.

– Dugo sam razmišljala o tome, odluka definitivno nije bilo jednostavna. No, karijera promotorice lijekova za menopauzu bilo je nešto o čemu sam oduvijek sanjala te sam ipak napustila bend. Priznat ću, bilo je to neodgovorno od mene baš pred najbolji koncert sezone na proslavi treće obljetnice osnutka Zbora umirovljenih zidara u prepunoj vatrogasnoj dvorani u Đurđevcu, ali danas smatram da sam dobro odlučila – izjavila je za Sprdex Sanja Doležal, bivša članica Novih fosila.

Za komentar raspada bivšeg benda upitali smo i Rajka Dujmića, no telefonski razgovor naprasno nam je prekinuo jer “mora na drugu liniju”.

Spomenimo i kako je u popodnevnim satima vijest o raspadu Novih fosila zainteresirala čak dvije osobe u Hrvatskoj, javlja Institut za praćenje bendova s glupim imenima, od kojih je jedna u međuvremenu preminula, a druga je čak kliknula na vijest o raspadu na jednom internetskom portalu. Time je, javlja Institut, raspad i promjena imena Novih fosila preskočila na vječnoj listi stvari koje nikog ne zanimaju preskočila Porin i kolumne Milana Ivkošića.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments