Bandić ide u zatvor ili natrag na posao: “Svejedno mi je, bitno da sam s prijateljima i rodbinom”

Izvanraspravno vijeće županijskog suda u Zagrebu danas je prihvatilo žalbu Bandićeve obrane i dopustilo Bandiću da se vrati na mjesto gradonačelnika grada Zagreba. Sa druge strane, USKOK je podignuo novu optužnicu kojom ga se tereti da je Udruzi „U ime obtelji“ bez zakonske osnove dao najmanje 308 tisuća kuna.

„Prvo smo željeli da mu sud odredi dvodnevno druženje sa Željkom Markić i članovima udruge U ime obitelji, ali ipak smo odlučili biti humani pa smo se odlučili da tražimo vraćanje u pritvor“, govori nam naš izvor iz Uskoka. Potvrdio nam je i informacije da će se zbog širenja optužnice protiv Bandića graditi kompleks zgrada od sto tisuća kvadratnih metara jer su prostorije Uskoka postale premale da se pohrane sve optužnice protiv zagrebačkog gradonačelnika.

„Do sada smo se snalazili nekako, iznajmili smo nekoliko sala za pireve, a one najtajnije dokumente spremili smo u novčanik Davora Šukera jer znamo da on uvijek stoji zatvoren. Ipak, sa ovim novim optužnicama jednostavno smo prisiljeni na konkretnije poteze, a time ćemo obnoviti posrnulu građevinsku djelatnost u Hrvatskoj“, nastavlja naš izvor.

Bandić, pak, ne mari puno. U kratkom telefonskom razgovoru rekao nam je da mu je potpuno svejedno hoće li natrag u fotelju gradonačelnika ili u Remetinec. Važno mu je tek da je u blizini prijatelja i kolega, a to mu oba mjesta omogućuju.

Razveseli nas klikom:

0 comments