U munjevitoj akciji nakon višemjesečnog praćenja pao student-diler: “Mjesecima je sumnjiv jer se ne hrani K-plus proizvodima, a sve je bilo jasno kada je djevojci u kinu platio kokice”

Jutros je oko 7 sati u zagrebačkom kvartu Trešnjevka priveden 23-godišnji student građevine, D.D (podaci poznati redakciji). Osumnjičen je za dilanje droge, a u njegovom stanu pronašli su oko 1.3 kg kokaina što je oko 30 milijuna puta veća količina nego kod nekog prosječnog hrvatskog studenta narkomana. Kako priznaju u policiji, mladića su pratili već par mjeseci i čekali na njegov pogrešan korak.

“Sve je počelo ove zime kada je privedeni platio sve ispite na prvom ispitnom roku. Dekan je ispravno postupio i obavijestio policiju o ovom nesvakidašnjem događaju, jer ni sinovi najvećih tajkuna ne plaćaju sve na prvom ispitnom roku”, govori nam naš izvor iz Policijske Uprave Zagrebačke. Uslijedila je opsežna istraga, gdje je ustanovljeno da mladić redovito svaka dva tjedna jede u menzi,  pije pivo u kafiću, a ne pred dućanom, te usprkos svim ovim novčanim izdacima ima dovoljno financijskih sredstava da jednom mjesečno izađe u klub i plati rundu, nerijetko i dvije što ga je učinilo nadaleko poznatim. Također, potvrđeno je da nije sin nijednog hrvatskog tajkuna/mafijaša/političara ili nedajbože poduzetnika, kao ni pripadnik jedne od dviju najvećih hrvatskih stranaka što je policiji cijeli slučaj napravilo još sumnjivijim.

No, najveću grešku počinio je kada je prije tri dana odveo djevojku u kino, te platio sok i kokice i to sve sa osmjehom na licu i bez podignutog nenamjenskog kredita u banci. Bio je to dovoljan dokaz da se mladić sigurno bavi nekim ilegalnim aktivnostima, te je odlučeno da se krene u akciju. Oformljena je udarna skupina teško naoružane specijalne policije sačinjena od redovnih kontrolora ZET-a, koji su jutros upali u stan u kojem je privedeni živio kao podstanar.

Nakon što su porazbijali sve što se moglo razbiti te ispendrečili mladića, u inspektora je u stanu dočekao nevjerojatan prizor.

“Odmah sam znao da je kriv. U cijelom stanu ni jednog k-plus proizvoda, ali zato dva paketa Marlbora i bakin zlatni lančić s privjeskom koji svaki normalni student proda već u prvom semestru kako bi platio kopiranje skripti”, prepričava nam ove nemile događaje policijski inspektor koji je nakon privođenja mladića i pronašao rekordnu količinu kokaina kod nekog studenta..

Na mjestu događaja zatekli smo i stariju stanodavku (podaci poznati redakciji) koja nije ostala iznenađena ovom akcijom jer joj je mladić svaki mjesec redovito plaćao stanarinu što od studenta nije doživjela još od, kako kaže, 79′ i živog Tita. Kasnije je i ona uhićena zbog sumnje da je i dalje komunistkinja u slobodnoj Hrvatskoj.

Tekst poslao Mate, javi se i ti.

Razveseli nas klikom:

0 comments