ŽIVOTNA DRAMA SEVERINE: Malenog Aleksandra već dva sata nema na Instagramu, rodbina prijavila nestanak

Jedini muškarac s kojim je Severina Vučković provela duže od dva mjeseca, sin Aleksandar, kako neslužbeno doznajemo netragom je nestao u nedjelju iza ručka. Barem ako je vjerovati zabrinutoj rodbini koja je nešto iza 14 sati alarmirala policiju zbog osnovane sumnje da je Aleksandar otet.

– S malenim sam danas provela čitav dan. Jutros oko 8 sati sam ga vidjela na Facebooku, nešto iza 9 komentirala sam njegovu fotografiju na Pinterestu, a u 11 smo se baš lijepo podružili u komentarima na Instagramu. No, od 12 sati i redovnog Twitter selfieja djetetu se gubi svaki trag – izjavila je za Sprdex Aleksandrova baka Ana koja se baš jučer prijateljicama iz parka pohvalila kako je mali porastao toliko da će morati kupiti veći monitor da ga vidi.

Iako iz PU Zagrebačke nisu htjeli potvrditi vijest o nestanku, dobro upućeni izvori tvrde da je u opsežnu potragu već uključeno više od 400 policijskih službenika.

– Radi se o jednoj od najvećih akcija u neovisnoj Hrvatskoj. Za početak smo se koncentrirali na Twitter i Instagram, a u popodnevnim satima potragu smo proširili i na Facebook. Prva 24 sata su najkritičnija. Situacija je jako ozbiljna, u ponedjeljak planiramo u akciju uključiti i službenike iz svih policijskih postaja u zemlji, čim im objasnimo kako koristiti kompjutere za nešto što nije solitaire – izjavio je naš izvor.

I dok potraga za malenim Aleksandrom traje, ulazimo u šesti sat otkad se djetetu gubi svaki trag na Instagramu. Uspaničena rodbina živce smiruje pregledavanjem njegovih 3 milijuna i 189 tisuća fotografija na Twitteru, dok se Severina oglasila samo kratkim priopćenjem u kojem izražava zabrinutost da su nestanku kumovali beskrupulozni mediji koji ne poštuju privatnost djece.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments