Nina Badrić nastupom na Eurosongu nasmrt udosadila jednog od radnika

Lea Dekleva je ponosna.

Netko to od gore vidi sveeeee. Je, nesretni radnik.

BAKU – Tragične vijesti stižu iz Bakua. Kao što vam je vjerojatno svima nepoznato, upravo u ovom gradu održava se godišnja parada neukusa i jeftine glazbe koju neki vole nazivati Eurosongom. U Hrvatskoj su davno shvatili kako, kada se uzme u obzir spomenuti karakter ovog natjecanja, naši pjevači imaju solidne šanse za velikim uspjesima na izborima ovog tipa. No, kako to obično biva, Hrvati ne mogu biti najbolji u apsolutno ničemu pa tako ni u neukusu. Pokušali smo prije par godina čak i sa Severinom, ali takozvani Skandinavski lobi je i tada bio prejak te smo, ne svojom krivicom, čak i te godine ostali bez ove nimalo prestižne nagrade.

Ali sad smo se već odmakli od teme, odnosno tragičnog događaja koji je danas potresao glavni grad Azerbajdžana. Naime, tokom nastupa na generalnoj probi, Nina Badrić je svojom pjesmom ”Nebo” nasmrt udosadila jednog od radnika koji su u tom trenutku postavljali stolice za homoseksualce u publici.

”Svi smo ga upozoravali da ne dolazi na posao bez štitnika za uši. On se branio da je ionako nagluh i još nam se smijao kako smiješno izgledamo dok su se redali izvođači iz Njemačke, Turske, Izraela i drugih ”europskih” zemalja. No, ubrzo mu je nestalo osmijeha s lica. Nesretnik nije imao nikakve šanse s Nininim refrenom i spektakularnom koreografijom” prenosi Reuters izjavu Aziza Quilafathia, jednog od lakše ozlijeđenih radnika.

Osim radnika, navodno je ozlijeđeno i šest nesretnih gledatelja. Iako se u početku sumnjalo na teže ozljede moždanog centra za zabavno i lijepo naposljetku je ipak utvrđeno kako ovi pojedinci taj centar nisu ni imali. To objašnjava i zašto su se uopće našli u Bakuu.

Do izjave potresene Nine Badrić nismo uspjeli doći, ali njen menadžer nam je potvrdio kako su se i ranije znali susretati sa sličnim problemima, iako nikad do sada s tragičnim posljedicama.

”Jednom je Nina pola koncerta pričala o svom privatnom životu. Uglavnom o tome koliko želi bebu. Bilo je stravično, ali bend je počeo svirati njenih par kvalitetnih pjesama i spasili smo stvar” – u neslužbenom razgovoru rekao nam je Ninin menadžer.

Treba naglasiti kako je ovo prvi ovakav slučaj u povijesti Eurosonga. Čovjek na kojeg je nekidan pao engleski naglasak Ramba Amadeusa, tvrđi od armiranog betona, još uvijek je u komi.

S pozitivne strane, ipak smo u nečemu prvi.

Razveseli nas klikom:

0 comments