NEVIĐENI FIJASKO: Djevojci slika s malim nećakom donijela samo dvoznamenkasti broj lajkova

“Zašto uopće imati djecu ako ti neće donijeti niti sto lajkova”, prokomentirala je nesretna djevojka nakon nemilog događaja.


 

OSIJEK- Šok, tuga, glazba Marka Tolje – teško je naći riječi kojima bi se opisala sva očajnost situacije u kojoj se našla devetnaestogodišnja Klara L. (podaci poznati redakciji i njenih 4500 Facebook prijatelja) kojoj se sasvim obična nedjelja pretvorila u fijasko veći od države u kojoj živi.

„Ne znam, zaista ne znam gdje je pošlo krivo“, još ničemu ne vjeruje nesretna djevojka dok traži stihove Meše Selimovića kojima bi dobro pokazala sav očaj koji drži u sebi.

„Nažalost, taj Mešo ne piše ništa o ovakvim situacijama. Napisao je toliko statusa o nesretnoj ljubavi, a nijedan o tome kad ti slika ne dobije dovoljno lajkova“, nesretno dodaje Klara. Ona je, naime, jučer iskoristila posjet starije sestre iz Zagreba kako bi s njenim dvogodišnjim sinom napravila profilnu sliku.

„Od srijede nisam postala nikakvu svoju sliku. Bila sam malo očajna, možda je i to kumovalo ovakvom raspletu“, razlog fijaska traži djevojka. Njena slika s nećakom je, naime, uhvatila tek sedamdesetak lajkova i jedva desetak komentara.

„Ovako se jadno nisam osjećala još od kada sam za krizmu prije dvije godine dobila samo 4500 kuna. Ali, znate kako se kaže na ekskluzivi.ba, što te ne ubije to te ojača. Izaći ću jača nego prije. U ovakvim situacijama saznate tko su vam pravi prijatelji, a tko ne“, dodaje Klara aludirajući na neke „prijateljice“ za koje pouzdano zna da su bile na Facebooku, a nisu joj lajkale sliku.

Osim pišljivih sedamdesetak lajkova koliko joj je prije znala uhvatiti mutna slika doručka, katastrofalnim se čini i onih deset komentara od kojim se u samo dva nagalašava ljepota, dok u većini prevladava klasična hrvatska neduhovitost najbolje izražena u komentarima „je li to tvoje,haha“, „vježbaš, haha“ kao i nezamjenjivi „nisi mi javila da sam postao otac xDxD“

Razveseli nas klikom:

0 comments