Mamić se posvađao sa izbornikom Kovačem: „Sada može zaboraviti da će sam sastaviti momčad za jednu utakmicu kako sam mu obećao“

Dugogodišnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zdravko Mamić, posvađao se sa službenim izbornikom reprezentacije Nikom Kovačem, a sve je eskaliralo u jednoj emisiji gdje se Mamić verbalno obrušio na kolegu s klupe.

Problem je, neslužbeno doznajemo, nastao nakon što nitko iz Saveza, uključujući Kovača koji je za to bio zadužen, na služebnim web stranicama Saveza nije stare cijene Dinamovih reprezentativaca zamijenio novim, skupljim cijenama. To je Mamića toliko razljutilo da je, navodno, u trenucima rastrojstva govorio kako će on napustiti nogomet pa „nek se snalazi kako tko zna“.

„Toliko sam ljut j… vam mater p…. k…. srpski p…., j…. ti SDP mater, nabijem vas na svastiku. Otići ću iz nogometa pa nek Lokomotiva i Dinamo igraju, a da ne znaju rezultat unaprijed. Pa ćeš vidjeti kaosa“, grmio je Mamić pred malim brojem okupljenih u Rusanovoj, a koji su željeli ostati anonimni.

„A taj Kovač, e nek zaboravi da će sastaviti klupu za rezerve, a kamoli prvu momčad reprezentacije. Eto mu sad na, ma i kartu će morati platiti da gleda utakmice“, grmio je Mamić koji se nije zaboravio dotaknuti i Šukera.

“Kraj naše ovakve lige on dojavljene utakmice traži po Albaniji. Eto, razočaran sam, nemam što za kazati”, završio je svoj monolog.

Razveseli nas klikom:

0 comments