NOVI DAYTON: Brad Pitt i Angelina Jolie u problemima jer ne znaju kako će nakon razvoda podijeliti Bosnu

Najslavniji par na svijetu prema pisanju brojnih medija uskoro bi se trebao razvesti. No, kako saznajemo od bliskog prijatelja Brada i Angeline koji uvijek sve reče novinarima iako je blizak s njima, par se našao pred problemom jer ne znaju kako bi podijelili sve što su u desetogodišnjoj vezi stekli.

„Prvi problem se pojavio kad su shvatili da će morati podijleiti svu djecu, ali onda su se dogovorili da djeca iz Istočne Afrike pripadnu Angelinu, a da preostalih 4 508 058 posvojene djece pripadne Bradu“, govori nam onaj bliski prijatelj koji uvijek dijeli sve informacije, a da nikad nije izazvao sumnju slavnog para o tome kako sve što mu kažu završi u novinama.

Ostatak stvari, saznajemo, vrlo su lako podijelili no problem je nastao kada su došli do podjele Bosne i Hercegovine. „Prvo su imali ideju da nekome pripadne Bosna, a nekome Hercegovina ali na kraju su došli do zaključka da to nije dobra podjela jer onda ostaje problem Republike Srpske. Nažalost, oko Bosne i dan danas lome koplja, jednostavno ne znaju što da rade. Tražiti će pomoć od nekoga tko je Bosnu već dijelio“, ne odaje puno naš izvor.

Nakon ovog neočekivanog razvoda na mnogim kladionicama ljudi su se počeli kladiti na zaista nevjerojatne stvari, a posebnu pažnju izazvala je suluda oklada Britanca koji je čak sto funti stavio na to da će se Jennifer Aniston ipak jednog dana uspješno udati!

Razveseli nas klikom:

0 comments