Planinski masiv „Bandićeve optužnice“ zamijenio Mount Everest na mjestu najviše točke na Zemlji

Hrvatska je od danas, javljaju mediji diljem svijeta, postala zemlja s najvišom točkom na Zemlji. „Ovo j e novi veliki geološki uspjeh moderne Hrvatske nakon što je pred nekoliko tjedana Hrvatska postala zemlja s najdubljom depresijom na svijetu, kada je depresija radnica Kamenskog zbog činjenice što plaću viđaju rjeđe od Halleyevog kometa zamijenila dotašanju najveću i najpoznatiju depresiju- Mrtvo more. U svakom slučaju, ovo definitivno Hrvatsku svrstava na kartu svijeta“, riječima se igra Dragutin Feletar priznavši kako je fraza o postavljanju nečega na kartu svijeta potpuno deplasirana kada je riječ o geografiji kojoj je to, zapravo, osnovni posao.

Naime, iako je još jučer masiv Bandićeve optužnice bio na trećem mjestu, iza Mount Everesta i poznatog vrha Milanovićev ego. Međutim, nakon što je jutros šleper na hrpu ispred zagrebačkog Županijskog suda iskrcao nove optužnice protiv Milana Bandića vezane za financiranje udruge U ime obitelji, bilo je jasno da će Mount Everest ubuduće Vrhunac Željke Markić, kako je prigodno vrh nazvan, gledati odozdo.

Odličan je to dodatak ponuti za brojne alpiniste, avanturiste i općenito ljude koji vole živjeti na rubu, a koji su do sada u Hrvatsku dolazili mahom da osnivaju firme ili se voze vlakovima HŽ-a.

Najdublja točka na svijetu i dalje ostaje džep Davora Šukera, ali zbog legla zmija koje čuvaju Davorov novčanik još nitko nije zavirio unutra.

Razveseli nas klikom:

0 comments