SENZACIJA U SPLITU: Djevojka i nakon trećeg kupanja u moru još uvijek ima obrve

Priča za rubriku „Vjerovali ili ne“ dolazi iz Splita. Lara Matković, dvadesetdvogodišnja profesionalna sponzoruša, ako je vjerovati pričama koje se danas prepričavaju na šestosatnim kavama, i nakon trećeg kupanja u moru još uvijek ima obrve!

Do same junakinje ove priče koja graniči s legendom nismo uspjeli doći, ali njene prijateljice se kunu da su sve vidjele na svoje oči.

„Bile smo na Bačama, iskreno nisam je previše gledala jer sam gledala tko me sve gleda i tko gleda nju, a trebao bi gledati mene. No, sjećam se, obrve su joj bile tamo. Kada je prvi put izašla iz mora one su bile kao da ih je tek nacrtala, čak su izgledale mokro. No, mislila sam, možda koristi neku šminku za koju mi nije rekla. Međutim, nakon drugog i trećeg kupanja nijedna od nas djevojaka ih više nije imala, a njoj su izgledale potpuno netaknuto“, prepričava jedna prijateljica.

„Nije nam bilo jasno što se događa pa smo je krenule ogovarati. Majka mi je pričala o tim, kako se kaže, prirodnim obrvama, ali koja djevojka danas išta ima prirodno. Iskreno, Lara je čudna u posljednje vrijeme. Prije nekoliko mjeseci u klubu je sama sebi platila piće, do tada nisam ni znala da se pića plaćaju. Nekidan je čak i večerala. Ne znam, ako se zaista pokaže da ima prave obrve…“, zabrinuta je druga prijateljica, Antonija koja se pita što je sljedeće. „Što, još će se ustanoviti da ima original naočale“, u polušali će prijateljica.

O „fenomenu prirodnih obrva“ jutros je pričala cijela Riva, ali nitko se ne usudi naglas potvrditi ovu priču. Ako se ove informacije pokažu točnima biti će to veliki događaj s obzirom da su prirodne obrve među mladim djevojkama posljednji put viđene 1996. godine i od tada im se gubi svaki trag.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments