Znanstvenici napokon riješili vječnu misteriju: Fiat Multipla je sigurnije kontracepcijsko sredstvo od čarapa na sandale

Vječna polemika oko toga koje je kontracepcijsko sredstvo sigurnije – vožnja Fiat Multiple ili kombinacija čarapa na sandale – došla je kraju, barem ako je suditi prema istraživanju uglednog britanskog lista kojeg ne imenujemo jer je dovoljno spomenuti da je ugledan čim je strani.

multipla2U istraživanju provedenom na oko 2000 oku ugodnih žena i još 500-njak Britanki znanstvenici su izračunali da su žene spremnije večer provesti s tipom koji nosi čarape na sandale nego s nekim tko vozi Fiat Multiplu. Na to je spremno čak sedam žena, za razliku od 0 žena koje su spremne završiti s vlasnikom Fiat Multiple, sve da se radi o Ryanu Goslingu.

Nošenje čarapa na sandale u Hrvatskoj su još osamdesetih godina popularizirali češki turisti, a upravo se to smatra zaslužnim za poslovičnu promiskuitetnost Čehinja kad su u pitu lokalni dečki.

Na visokom trećem mjestu kad je u pitanju kontracepcija popelo se lajkanje statusa Hrvoja Šalkovića. Na visokom četvrtom mjestu i ove godine najsigurnijih načina za zaštititi se od osoba suprotnog spola je pisanje riječi “sumljam” i “neznam”. New entry sigurnih kontracepcijskih metoda ove godine je članstvo u Mostu koje je s liste izguralo slušenje Vatre.

Razveseli nas klikom:

0 comments