Na sinoćnjem izboru za najljepšu haljinu spomenuti i nekakvi filmovi

Razumijevanja za ovaj nezapamćeni skandal nije imao čak ni najmlađi član Akademije, 96-godišnji John Adams.

LOS ANGELES – Najiščekivaniji i najglamurozniji celebrity događaj godine odvio se rano jutro po hrvatskom vremenu usred Los Angelesa. Više od 400 različitih haljina i identičnih smokinga uspješno je prošetalo crvenim tepihom, ali čitava manifestacija ostat će u sjeni jednog nemilog događaja koji se odigrao nešto iza 3 sata po hrvatskom vremenu.

Naime, nakon više od 4 sata komentiranja haljina, gledatelji HRT-ovog izravnog prijenosa u eteru su svjedočili spominjanju nekakvih filmova.

”Film? Nikad čuo za taj materijal. Možda je to neka kombinacija gamoša i svile” bila je prva reakcija mladog stilista Ivana Friščića koji je na svom Twitter profilu donekle ublažio HRT-ov gaf te javnost nije ostala zakinuta za najupečatljivije dijelove večeri poput uparivanja crne košulje s crnim sakoom.

Osim hrvatskih, i svjetski mediji zgroženi su činjenicom da su nekakvi  filmovi umalo zasjenili izbor za najljepšu haljinu. Najdalje u kritikama išao je ugledni New York Times čiji je kolumnist Franck Miller izrazio želju da izraz ”veliko platno” ubuduće bude rezerviran samo za opis haljine koju odjene Meryl Streep.

 

 

Razveseli nas klikom:

0 comments