SREĆA U NESREĆI: Rastrojeni klijent bacio molotovljev koktel na zgradu HZZO-a usred radnog vremena kada su svi djelatnici na kavi

Rastrojeni klijent kojemu su djelatnici HZZO-a, kako neslužbeno doznajemo, rekli da mu nedostaje još jedan papir nakon što je prikupio više dokumentacije nego Kalmeta optužnica, jutros je bacio molotovljev koktel na splitsku podružnicu HZZO-a.

Srećom, učinio je to usred radnog vremena kada su, logično, svi zaposlenici bili na kavi.

„Da je to učinio pola sata prije, oko deset sati kada je početak radnog vremena, tko zna što bi bilo. Ovako, srećom, svi su zaposlenici već izašli na prvu pauzu, a dio zaposlenika je nakon dugog vikenda uzeo dan dva bolovanja da lakše prebrode stres povratka na posao“, govori nam jedan izvor iz HZZO-a kojeg srećemo na drugoj pauzi.

„Ne, što vam je, ovo nije pauza za ručak. Ona je trajala do 14 sati, ovo je takozvana osobna pauza. Ono kada izađete prije kraja radnog vremena pa obavljate stvari privatne prirode po gradu“, u znanost o pauzama državnih firmi upućuje nas naš neimonovani izvor.

Četrdesetogodišnji napadač zadržan je u policijskoj postaji, a protiv njega će biti podignuta kaznena prijava. Kako saznajemo, odvjetnik nezadovoljnog klijenta kaže da će se braniti upravo činjenicom što je napad na državnu firmu napravljen usred radnog vremena i kako je zbog toga mogućnost da se nekoga ozljedi bila minimalna.

„Da je to napravio za vrijeme božićnog domjenka ili na dan kada se slažu godišnji odmori, onda bi to i bilo nešto. Ali ovo je najobičniji ponedjeljak u javnom sektoru i logično je bilo za očekivati kako u zgradi neće biti nikoga“, govori nam odvjetnik rastrojenog klijenta.

Razveseli nas klikom:

0 comments