KATASTROFA ZA SVJETSKU REVOLUCIJU Gorljivom ljevičaru, studentu Filozofskog, revolucionaru i drugu komunistu se pokvarila tipkovnica

Nakon što je 1989. godine pao Berlinski zid, te nakon što je 2007. godine Mate Kapović ošišao dugu kosu, jutros je svjetski komunizam doživio novi veliki udarac!

Naime, kako jutros javlja jedna od sedamsto ljevičarskih udruga zaljepljenih na državni proračun, gorljivom socijalistu, drugu revolucionaru i internacionalcu komunistu, Luki Beoviću Gorkom pod još nerazjašnjenim okolnostima jutros se pokvarila tipkovnica preko koje je u zadnjih pet godina poslao na tisuće revolucionarnih poruka i parola o tome kako zlim bankarima i kapitalistima treba stati na kraj.

Stvari su posebno sumnjive pošto je Luka posljednjih dana bio prilično aktivan oko referenduma u Grčkoj. Međuostalim, svoje je dojmove i političko-ekonomske analize temeljene na iskustvu temeljenom na dva mjeseca rada u skladištu lokalnog dućana Luka pisao na popularnim portalima kao što su transformacijasvijesti.freehostia.tk i na stonamnegovore.sssr.

Na kraju smo uspjeli doći i do samog mladića koji upravo na Filozofskom fakultetu čeka upis parcijale druge i plenum na kojem će se odlučiti o tome koga Filozofski fakultet podržava u plemenskim sukobima na sjeveru Pakistana.

„Što da vam kažem, taman sam krenuo pisati o tome kad mi je tajlansdska tipkovnica zablokirala. To vam je kapitazlizam, u socijalizmu nije bilo ni tehnologije pa se nije niti mogla pokvariti. Vidite kako je to pošten sustav bio. Pokušao sam pisati preko svog iPhonea, ali ti kapitalistički smartphonoevi dizajnirani su da se ne mogu pisati dugi tekstovi“, žali se nesretni revolucionar koji priznaje iPhone kupuje samo iz razloga što onda taj iPhone nije više dostupan nekom pohlepnom kapitalistu.

Razveseli nas klikom:

0 comments