Modni stilist završio na psihijatriji nakon što je pored njega prošla češka obitelj sa fudbalerkama i čarapama na sandale

U posebno teškom stanju jutros je u splitsku bolnicu primljen Louis Gustav Pedere, francuski modni stilist koji je u hrvatsku došao na trodnevni Ultra Festival.

„Imali smo nešto intervencija ovih dana radi Ultre, radilo se poglavito o strancima kojima su domaći pokušavali odgristi dio ruke da im mogu skinuti narukvicu s kojom će uči na poznati festival. No, čim smo dopremili ovog nesretnika vidjeli smo da je on u totalnom psihofizičkom rasulu. Govorio je nekakve gluposti, nabrajao nepovezane i besmislene stvari, činilo se kao da pjeva neku pjesmu Magazina“, govori nam dežurni doktor koji je jutros primio unesrećenog.

Iako su liječnici u početku mislili da je turist ugledao ženu na Rivi koja se ne može pomiriti s godinama pa se oblači kao da joj je dvadeset, a ima pedeset, uskoro su shvatili da je stvar puno bolja.

„Vidite, zna se to dogoditi u Splitu. Turisti dođu na Rivu i onda budu šokirani kako se nitko ne oblači u skladu godinama. Cure od trinaest, babe od šezdeset, svi se oblače kao da imaju dvadeset, a one od dvadeset samo čekaju da se skinu. No takve slučajeve rješavamo brzo. Međutim, ostali smo užasnuti kada smo shvatili što se zapravo dogodilo“, prepričava nam gorespomenuti liječnik.

Nesretni Francuz je, naime, ugledao četveročlanu češku obitelj, te je, šokiran sveopćim modnim neukusom, na mjestu izgubio razum što je dovelo do njegove hospitalizacije.

„Na nadzornim kamerama utvrđeno je da je to bila češka obitelj u svojoj klasičnoj formaciji – otac s brkovima i fudbalerkom, dvanestogodišnji sin isti otac samo bez brkova. Oboje s bijelim čarapama i sandalama na nogama, privlačna 18-godišnja kćerka koja namjerno zaostaje što zbog činjenice da je svjesna modne sramote, što u želji da joj neki galeb uvali broj da bi joj kasnije uvalio štogod drugo. Te majka u haljini na cvjetove“, govori nam Marko Pejić, službeni stilist splitske Rive.

„Inače turisti nekako prežive pogled na ovaj modni Černobil. Međutim, znate kakvi su Francuzi, lako se predaju. A nije pomogla ni činjenica što se na tri dana Ultre čovjek nagledao svakakvog kiča. A onda je ugledao ovu češku obitelj i to je bila kap koja je prelila čašu“, završava Pejić.

Razveseli nas klikom:

0 comments