NESREĆA NA NJEMAČKOJ AUTOCESTI Gastarbajteru krunica izletila kroz šoferšajbu, oštećena dvadeset i dva kilometra autoceste

Jutros je, javljaju njemački mediji, na autocesti u blizini Munchena došlo do teške nesreće koju je izazvao njemački državljanin i hrvatski gastarbajter, Ivan Ante Pavlović -Max (44). On je, prema službenom očevidu, u jednom trenutku naglo zakočio čime se sigurnosna krunica obješena o unutarnji retrovizor zaljuljala, otkačila od krunice, te izletjela kroz šoferšajbu izazvavši kaos na autocesti.

„Ni sam ne znam šta se ustvari desilo. Sitija san se da mi je u radiju osta Cecin CD pa san ga iša izdavit i metit Thompsona kad već iden za Lovreć. Prpa san po pretincu i tražija CD pa san skroz zaboravija da san u autu. Zakočija san u zadnji čas, srića božja da san samo 250 vozija“, sreću u nesreći prepričava Max koji ipak nije mogao kontrolirati glomaznu krunicu koja je razbila šofer šajbu i izletjela na cestu napravivši štetu u dužini autoceste dužu od 20 kilometara.

„Čuo se prasak i odjednom se nešto zlatno i blještavo počelo velikom brzinom okretati po autocesti ostavljavši razbijena auta i cestu iza sebe. Podsjećalo me na komet ili na Mladena Grdovića za vrijeme prosječne vožnje cestom, samo što ovo nije zaudaralo“, govori nam jedan očevidac koji se također zaputio prema Hrvatskoj.

„Kretalo se brzo i rušilo je sve pred sobom, ali je počelo usporavati. Nakon nekog vremena postajalo je sve sporije i dobro se vidjelo da je riječ o raspelu. Dok je Isus radio zvijezdu po autocesti, mi ostali smo se pitali koliko će vremena trebati da se nešto tako glomazno makne s autoceste“, prepričava jedan policajac koji je prvi došao na mjesto događaja.

Prema prvim procjenama, šteta koju je izazvalo raspelo koje se odlomilo s krunice obješene na retrovizor hrvatskog gastarbajtera je preko pet milijuna eura, oštećeno je preko dvjesto auta, ali je, kao kod svake prave katastrofe, krunica ostala netaknuta.

Razveseli nas klikom:

0 comments