Dječak godinama zlostavljao svećenike

Idiličan život u malenom mjestu pokraj Sinja grubo je prekinut nakon saznanja o 9-godišnjem zlostavljaču.

Nesretni svećenik od zlostavljača je bježao i u daleku Kambodžu

HRVACE – Nakon šokantnih vijesti o pedofilskom skandalu u Bibinju kraj Zadra, još šokantnije vijesti stižu nam iz Hrvaca kraj Sinja. Ovo maleno mjesto potresa nezapamćen skandal. Naime, jučer kasno navečer počela je policijska potjera za dječakom koji je 9 godina seksualno zlostavljao još uvijek neutvrđen broj svećenika! Šok i nevjerica na licima mještana ne daju se opisati riječima, a ekskluzivno na Sprdexu čitajte ispovijest jednog od zlostavljanih svećenika.

”Sve je počelo kada je mali Marko imao oko 6 mjeseci, u početku nije radio ništa konkretno, ali bilo je nešto čudno u načinu na koji me gledao. Stvari su eskalirale kad je imao samo dvije godine. U početku bi samo tepao ”pišo, pišo, Majkov pišo!”, a ja sam, naivan, mislio da govori o svojoj dudi! Nažalost, nedugo zatim počeo je poduzimati i prve konkretne korake”.

Vidno potreseni svećenik teškom mukom nastavlja dalje:
” U početku su to bili stidljivi dodiri po rukama ili glavi, a, nakon nekoliko godina, čim bi ostali nasamo prešao bi na stvar. Najgore od svega, nakon što bi ga roditelji došli odvesti u jaslice, potapšao bi me po glavi, znakovito se nasmijao i rekao: ”Don Jođo, vidimo se ćutla”. Roditelji nisu ni slutili kakvog monstruma dovode svom dušebrižniku”.

Razmišljajući na trenutak treba li baš sve ispričati don Jozo nastavlja dalje:
”Znate, najgore od svega je što sam dugo sam sebe krivio za njegova nedjela. Ta, zaboga, mislio sam tada, zasigurno sam ga nečim izazvao! Ali evo, hvala dragom Bogu, nakon priznanja ostalih 13.000 zlostavljanih svećenika danas sam se napokon rješio osjećaja krivnje.
Na naše pitanje o tome kako je završilo ovo traumatično razdoblje u njegovu životu don Jozo nije trošio mnogo riječi:
”Hvala dragom Bogu, kada je dječak napunio 9 godina jednostavno je izgubio interes za mene. Očito sam postao prestar…”

O mladiću-zlostavljaču raspitali smo se i među susjedima koji za njega imaju samo riječi hvale:
”Ma kako ne, znam ga otkad je napravio prve korake. Bilo je malo čudno što se uvijek igrao s Kenom, a ne s autićima kao drugi dječaci, ali nisam tome pridavala nikakav značaj. Ma krasan dječak, uvijek je pozdravljao na ulici. Ne, ja ne vjerujem da je kriv!” – govori Markova prva susjeda koja je željela ostati anonimna.

Iako je ovaj stravični zločin otkriven, stvari bi se ipak mogle dodatno zakomplicirati budući da se od jučer 9-godišnjem zlostavljaču  gubi svaki trag. Navodno ga je pod svoje okrilje uzela organizacija PAPA (Pedofili Antiteisti Pederi Antikristi) iz koje je stiglo tek kratko priopćenje za medije:

”U trenutku slabosti, potpomognut Sotonom, Marko je posustao pred svojim tjelesnim nagonima. On je trenutno premješten na sigurnu lokaciju i neće biti izručen hrvatskom pravosuđu. PAPA garantira kako će dobiti svu potrebnu skrb te kako će mu PAPA-inski sud odrediti adekvatnu kaznu.”

Možemo odahnuti, izgleda da ovaj zločin ipak neće proći nekažnjeno!

Razveseli nas klikom:

0 comments