Sponzoruše šokirane ženidbom Tomislava Karamarka: “Pa ni najjeftinije od nas se ne udaju samo radi auta”

Prošlotjednu polemiku vozi li Tomislav Karamarko automobil svoje nevjenčane supruge, djevojke, životne partnerice, životne suputnice, drugarice ili izvanbračne partnerice rješeno je ovog vikenda kada se, danas su saznali mediji, predsjednik HDZ-a udao za svoju, sada je tako može nazvati, suprugu.

Javnost je, jasno, ostala pomalo iznenađena, a mediji čak i pomalo uvrijeđeni tajnovitošću predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

„Paru želimo svu sreću, a Tomislav se ove zajednice, za razliku one kojoj je na čelu, ne treba sramiti.  Zato nam i nije jasno što je sve obavio u tajnosti, pametnije mu je bilo da skirva da je predsjednik HDZ-a. Ali dobro, mogao je barem nama javiti pa da imamo materijala za sljedećih dvjesto naslovnica, moramo priznati da nam je Tony Cetinski pomalo dosadio na naslovnici. A neda nam se više ni kosu mu stalno iznova fotošopirati“, pomalo razočaran je jedan od novinara Storyja koji pretpostavlja da će i u braku Tomislav, kao svaki muškarac, biti u oporbi, odnosno da neće voditi glavnu riječ.

Ipak, ovakvim potezom Tomislava Karamarka šokirane su koliko i nezadovoljne djevojke iz Hrvatske udruge sponzoruša „Žuži Jelinek“ koje smatraju da im je svojim potezom Tomislav Karamarko napravio priličan udarac.

„Vidite, upravo zato smo se i okupile u Udruge. Nekad je biti sponzoruša bila čast, ali onda je došla kriza i djevojke su se počele ženiti čim bi čule da netko ima kuma u lokalnom HEP-u ili invalidsku penziju. Nekako smo stale na kraj tome, postavile standarde, osnovale sindikat. Zna se, nakon prvog spoja se daje svakom tko vozi nešto bolje od Golfa trice, ali dijete i brak se uvaljuju samo onima koji imaju svoj stan, sređen posao, rođake na pozicijama u politici ili unutar Crkve. A Karamarko se udao samo radi automobila i time napravio ogroman damping razloga za ženidbu“, bijesna je Klara Pišić iz Udruge sponzoruša koja se pita što je sljedeće.

„Što je sljedeće, netko će se za nekoga udati iz ljubavi. Ili će ostati trudna pa se udati za pravog oca djeteta bez da prije lokalnog biskupa uvjeriti da je dijete njegovo nebi li izvukla novac?“, pita se predsjednica ove Udruge.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments