PRVA SURLA HRVATSKE Da bude sigurna da na Ultri neće biti ništa droge policija šalje Bujaneca da sve počisti

Još nas samo sati dijele od početka najvećeg partyja u ovom dijelu Europe, a svjesna je toga i policija koja posljednjih dana ima pune ruke posla. To se u prvom redu odnosi na činjenicu što se na Ultri konzumiraju velike količine droge, u prvom redu kokaina i speeda, a policija nema dovoljno psa tragača kako bi sve to pohvatala.

„Da, upravo zbog toga došli smo na ovu genijalnu ideju. Poslat ćemo Bujaneca da sve unaprijed počisti, a poznato je da on ima odličan njuh i za prostitutke pa će nam pomoći da suzbijemo prostituciju“, govori nam naš izvor iz splitske policije.

Popularni voditelj zasigurno je najveći domoljub i katolički moralist među uživateljima kurvi i kokaina, te najveći uživatelj kurvi i kokaina među domoljubima i katoličkim moralistima, a priznaje kako je oduševljen što će boraviti u Splitu i uživo vidjeti čuvenu poljudsku svastiku.

Iako je organizator popularnoj Beloj Buji ponudio službeno odijelo ultre, Bujanec se zahvalio objasnivši organizatoru kako kod kuće ima već odijelo sa centralnim slovom U, a za ovu priliku ponijet će i kapu sa slovom U koju ponosno ističe.

„Drago mi je da se ispod slova U opet pune stadioni. Šteta samo što je riječ o koncertu, a ne o prijavama za deportaciju, ali što ćeš, pomoći ću kako mogu“, kratko je prokomentirao Bujanec i krenuo prema crti koja označava aut na poljudskom stadionu.

Najvećeg domoljuba i moralista među uživateljima kurvi i kokaina i najveeg

Razveseli nas klikom:

0 comments