Sotona zatvorio vrata Pakla da mu ne ulazi vreli zrak sa Zemlje

”Već godinama mi ovi što pristižu iz Hrvatske govore da jedino po temperaturima primijećuju da više nisu u rodnoj zemlji. Sad smo i to izgubili, evo maloprije čujem Hitlera i Churchilla kako komentiraju da je u Paklu ”vruće kao na limenom krovu napuštene tvornice kombinata Borovo u Kninu” kaže Nečastivi.

PAKAO – Kako saznajemo od jednog pokojnog masona koji nas je za života obilno financirao, a otkad je umro životarimo na portalu s čitanošću manjom od rubrike ”Ozbiljne i zanimljive stvari” u ”24 sata”, Sotona je zgrožen trenutnim temperaturama na Zemlji.

”Ovo je čista katastrofa. U Paklu se uvijek pržimo na neugodnih +60, ali posljednjih dana to je uistinu postalo nesnosno. Eno, jučer dok smo večerali od vrućine otpalo 70% plastike s Anne Nicole Smith. Ne možemo je više pronaći, tko zna gdje je. Možda se i na Zemlju vratila, stalno je pitala može li natrag otkad je čula da je Dikan ponovno slobodan” preko pokojnog masona poručio je Sotona.

Zbog valova vrućine Nečastivi je tako, po prvi puta u 2000 godina dugoj povijesti, bio prisiljen na drastični potez zatvaranja vrata Pakla!

Ovakva odluka izazvala je mnoge kontroverze, a uz hrpu nezadovoljnika našlo se i par trenutno živućih ljudi koji u ovoj Đavoljoj odluci vide jedinstvenu šansu za izbjegavanje vječnosti u Paklu.

Kako neslužbeno doznajemo, Ratko Mladić je viđen kako guta pune šake tableta, a indikativno je i da je kraljica Elizabeta najavila da bi konačno nakon 400 godina mogla na onaj svijet.

”Ne znam što ćemo sa zločestim, odvratnim i bahatim ljudima koji umru dok su vrata Pakla zatvorena. Pretpostavljam da će ih primiti u Čistilištu. Opet ponavljam, ovdje je jednostavno toliko vruće da vrata više ne možemo držati otvorena” kaže Sotona.

S njim se slaže i većina drugih žitelja Pakla.

 „Uvijek sam mislio da je nama u Paklu vruće, a onda sam pročitao kolike su temperature u Dalmaciji. Još malo pa ćemo zločeste, bahate i grozne ljude kad umru ponovno oživjeti i poslati da žive u Hrvatskoj. E, to bi bila kazna! Iako bi, koliko čujem po pričama ovih što pristižu, takvi u Hrvatskoj vjerojatno postali medijski moguli, vlasnici tvornica ili barem istaknuti političari pa ne znam je li to kazna njima ili jadnom narodu“ govori jedan pokojni partizan dok čita pokojne novine „21. stoljeće“, sjedeći na stolici koju je proizvela pokojna hrvatska drvna industrija.

Razveseli nas klikom:

0 comments