Severina gasi Instagram profil, preko petsto novinara ostaje bez posla?!

Prava drama jutros se odvijala u uredništvima hrvatskih portala koji žive od žutila, dakle u uredništvima svih hrvatskih portala.

„Ne mogu ja te šokove. Prije mjesec dana kad je uhitilo Mamića, dobro se sjećam, gledao sam kolege iz sportske rubrike kako čupaju kosu uvjereni da neće moći preživjeti ako ne budu pisali članke koje im Zdravko plaća. Žalio sam ih, ali nisam mislio da ću nešto slično i sam uskoro doživjeti“, govori nam Mario Orebović, novinar jednog žurnala, a inače stručnjak za dnevni ritual malog Aleksandra.

Da se nešto loše zbiva mnogi su naslutili još jučer kada se otac malog Aleksandra, Milan Popović, žalio da mu je sin previše u medijima tako što se potrudio da mu sin dobije još malo medijske pažnje.

Iako Severinonog odgovora još nema, jutros se pojavila informacija kako ista planira u dogledno vrijeme zatvoriti svoj Instagram profil. Vijest se brzinom Severininog pornića proširila svim domaćim redakcijama, a odmah je na noge skočio i Sindikat novinara specijaliziranih za Severinin Instagram profil

„Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da do zatvaranja profila ne dođe, ali ako ipak ona odluči suprotno našim željama potrudit ćemo se da ga ne zatvara odmah nego da za početak smanji objavu slika na 300 dnevno, a čime bi nam dala dovoljno vremena da specijaliziramo naše novinare na neke druge celebritije i njihovu djecu“, smiren je predsjednik sindikata Dušan Palić koji se nada da bi Nina Badrić ili Maja Šuput mogli uskoro nešto učiniti po pitanju svog potomstva.

Razveseli nas klikom:

0 comments